דיפלומה באמנויות הקולינריה
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Lucerne, שווייץ
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 - 3 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
דיפלומה
דיפלומה BHMS באמנויות בישול מציגה לתלמידים את העולם של ייצור מזון באמצעות טכניקות מבצעיות בסיסיות על הידיים אימון כשירות הליבה. הבהרה של קורס זה 1 שנה כוללים שיטות בישול קלאסי האירופי, חתכים, מניות ורטבים כאבן יסוד. כישורי Patisserie מפותחים באמצעות שני קורסים מיוחדים ואת יסודות התעשייה של בטיחות מזון תזונה נלמדים לקראת ההשתלמות הראשונה בתעשייה התלמידים.
BHMS מתקני הקולינריה
BHMS שדרוג מתקני הקולינריה שלה והוסיף מטבח חדש, המדינה- of-the-art המטבח למטבח הייצור הקיים. בסביבה זו ללא מתח, סטודנטים קולינריים בכל שנה של התוכנית יש הזדמנות לרכוש תרגול הליבה מיומנויות הליבה ואת הכישורים לפני החלת אותם מטבח אמיתי ייצור מזון בסביבה.
דיפלומה באמנויות הקולינריה
זה 6-12 חודשים דיפלומה בתוכנית אומנויות הקולינרי מציג תלמידים לעולם של ייצור מזון באמצעות טכניקות פעולה בסיסית הידיים על הכשרה ליכולת הליבה. התלמידים מיוצגים בשיטות הבישול הבסיסיות, בציוד המטבח, במכונות ובכלים, וכן בהכנת המתכונים ובמטבחים. התלמידים גם לומדים כיצד להשתמש במרכיבי מזון, לפתח את כישוריהם באמצעות ציוד מטבח וכלי מטבח, ללמוד כיצד להכין מניות בסיסיות, מרקים, רטבים, סלטים ולהכיר את המינוח מטבח, תזונה ומטבח עקרונות המטבח. לאחר השלמת בהצלחה 6 חודשים הראשונים של דיפלומה הלימודים, התלמידים זכאים להשתלמות 4-6 חודש בתשלום באחד המפעלים הנודע השוויצרי הנודע.
דיפלומה גבוהה באמנויות בישול
זה 6-12 חודשים דיפלומה גבוהה יותר בתוכנית הקולינרי אומנויות בונה על ההבנה הבסיסית של התלמיד של עקרונות קולינריים בינלאומיים שנרכשו ברמת הדיפלומה (שנת הלימודים הראשונה). התלמידים לומדים מאכלים אירופאיים ואתניים על ידי הכנת מגוון רחב של מתכונים, כולל מתאבנים טיפוסיים, דגים, צמחונים, מנות עיקריות, כמו גם מאפים וקינוחים. התלמידים לומדים גם מיומנויות תקשורת וניהול, מנהיגות ועבודת צוות וקשרי אורח. לאחר השלמת בהצלחה 6 חודשים הראשונים של לימודי תעודה גבוהה יותר, התלמידים זכאים להשתלמות של 4-6 חודשים באחד ממפעלי האוכל השווייצרי הנודע.
כניסה ישירה לאמנויות הקולינריה
מצב הכניסה ישירה לתואר הגבוה באמנויות הקולינריה מוענק למועמדים אשר השלימו בהצלחה לפחות שנה אקדמית אחת של חינוך לאמנויות קולינריות (עם אנגלית כמדיום מחקר) במוסד מוכר ומחזיק בתעודת עבודה קולינארית מאומתת מלמעלה - מלון קלאסי או מסעדה.
מטרת התוכנית
BHMS דיפלומה בתוכנית אומנויות בישול תוכננה במיוחד עבור אנשים צעירים המבקשים להיכנס לתחום של גסטרונומיה. התוכנית מציעה לסטודנטים הכשרה מעשית ומקצועית הליבה הכשרה ביצירת מזון, כך שהם מסוגלים המוסמכת לחלוטין לתרום לתעשייה על. זה נושא ערך רב ויוקרה עם מעסיקים ברחבי העולם. זה יכול גם להועיל לאנשים מחפשים להשיג את הידע המקצועי הנדרש כאשר שוקלים פתיחת עסק קולינרי או קייטרינג שלהם. סטודנטים עם הכישורים המתאימים יכולים להיכנס לתוכנית בשנה השנייה. תוכנית זו השנה הראשונה מציגה סטודנטים פוטנציאליים לעולם המופלא של מזון ומזון. הוא מלמד טכניקות בסיסיות לייצור מזון ומאפשר לתלמידים להבין מה הדרישות הן כי התעשייה דורשת קולינריות בעתיד. קורס בסיסי זה מכין לסטודנט את התמחותו הראשונה במטבח מסחרי ומאפשר לו לפתח את הביטחון, יכולת עבודת צוות, ידע ומיומנויות לשרוד בהמולה של מטבח גדול, מלא תפקוד.
תוכן קורס
קוד |