מקורבו של המדע היישומי בניהול אמנות הבישול
Ancilla College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Donaldson, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
בנינו חדר אוכל ומרכז חיים סטודנטיאלים עם מטבח הוראה בשנת 2016. אתה יכול להיות בין המחלקה הראשונה בתכנית אמנות בישול החדשה שלנו.
את AAS בניהול אמנות הבישול מכין סטודנטים Ancilla עבור קריירה מוצלחת בתחום הולך וגדל. טבחים מקצועיים לעבוד מסעדות, אתרי נופש, בתי מלון, בתי חולים, ומשרדים ראשיים.
להיות שף, עבור אנשים רבים, הוא הצעד הראשון בבניית עסק בשירות מזון או ניהול אתר נופש. אתה תמצא שפים בבתים פרטיים, על סיפון ספינות שייט, וכפי ספקים במשאיות מזון מתקדמים.
קורסים זמינים עם זה סרן
- מבוא בישול מקצועי (CRT 101)
- הכנת מזון בסיסי (CRT 102)
- תברואה ובטיחות (CRT 103)
- מבוא תעשיית המזון ומשקאות (CRT 104)
- מבוא לבצקים ולאפיה (CRT 105)
- תכנון תפריט ועיצוב (CRT 106)
- בקרה מלאי ורכישה (CRT 107)
- מבוא הכרמים ומשקאות (CRT 108)
- אזורי והבינלאומי המטבח (CRT 109)
- שאני Carte La (CRT 210)
- A La Carte II (CRT 211)
- מסעדת פריסה ועיצוב (CRT 212)
- מאנגר Garde (CRT 213)
- Externship קולינרי (CRT 299)
מהן האפשרויות הקריירה שלי עם תוכנית זו?
- שף מקצועי
- טכנאי הכנת מזון
- טבח קו
- אוֹפֶה
- מפקח בטיחות מזון
- מנהל מסעדה
- סו שף