תוכנית קולינריה איטלקית חדשה של ALMA
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Parma, איטליה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 28 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
01 Mar 2024
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
30 Apr 2024
* מבצע ההיכרות מורחב לכל המהדורות החל מסוף 2022: 15% הנחה! מחיר מקורי: 24.500 אירו
מבוא
תוכנית הקולינריה האיטלקית החדשה, המאורגנת בשתי יחידות חינוכיות, היא הקורס המושלם אם אתם מחפשים טבילה מלאה אמיתית באוכל איטלקי וחווית לימודים מלאה כדי להפוך לשף מקצועי של המטבח האיטלקי.
תכנית הקולינריה האיטלקית היא קורס ארוך טווח/שנתי: החל מהיסודות היא עולה לרמה המתקדמת ומציעה חווית לימודי אוכל וקולינריה איטלקית מלאה ומקצועית.
נועד להציע חווית "אהבה ממבט ראשון" של המטבח האיטלקי, התלמידים יוכלו להשתתף בשיעורי הדרכה והדגמה וכן לטייל ברחבי איטליה בליווי מורי ALMA ולבקר במצוינות האוכל האיטלקית החשובות ביותר, יצרני מזון ויין , ושוקי אוכל.
זהו קורס מאסטר למטבח איטלקי המיועד לסטודנטים בינלאומיים: הזדמנות לחיות את המטבח האיטלקי מנקודת מבט מיוחסת, לימוד הטכניקות המתקדמות ביותר עם מאמני שף של ALMA, עבודה עם חומר גלם מעולה במהלך שיעורי ההדרכה, ומפגש עם השפים האיטלקיים הגדולים ביותר, מגלים וטועמים את המוצרים האזוריים האופייניים במהלך טיולי השטח ומבקרים יצרנים ברחבי עמק האוכל האיטלקי.
התוכנית הקולינרית האיטלקית (יחידה I ויחידה II) מוסמכת על ידי אזור אמיליה רומניה ומנפיקה תעודות המוכרות בכל רחבי אירופה.
אפשרויות קריירה
- מסעדות משובחות וכוכבות
- רשתות בתי מלון ומסעדות
- חברות קייטרינג
- תעשיית המזון
גלריה
תכנית לימודים
מבנה התוכנית
יחידה I - רמת יסוד
- שלב מגורים של חודשיים במתחם אלמא + חודש וחצי התמחות במסעדות איטלקיות
התוכנית מתחילה עם היסודות, משלבת שיעורים במתחם ALMA וטיולי שטח בכל רחבי איטליה, לגישה ראשונה לאוכל איטלקי ולטכניקות קולינריות. אין צורך בניסיון קודם בעולם הקייטרינג. יחידה א' מסתיימת בהערכה סופית של דרכו של כל תלמיד לאימות המיומנויות הנרכשות.
בסוף יחידה I, תונפק לך תעודת הנוכחות "יסודות המטבח האיטלקי -מוצרים וטכניקות" ותעודת המיומנויות.
יחידה II - רמה מתקדמת
- שלב 4 חודשים מגורים במתחם אלמא + עד 4 חודשי התמחות במסעדות איטלקיות.
הקורס נועד לתת לסטודנטים בינלאומיים לא רק הכשרה תיאורטית ומעשית במטבח איטלקי מתקדם אלא חוויה איטלקית מקיפה. השילוב של תרבות קולינרית איטלקית, שפה, היסטוריה, יין וטיולי שטח יחד עם הכשרה מקצועית באחת מהמסעדות האיטלקיות המובילות היא דרך מושלמת ללמוד כיצד להפוך למקצוען אמיתי במטבח האיטלקי.
ALMA שומרת לעצמה את הזכות להכניס תלמידים ישירות ליחידה II בהתאם לניסיון קודם: יש צורך בקורות חיים ומכתב מוטיבציה.
תואר סופי
- דיפלומה מקצועית "מקצוען של המטבח האיטלקי - רמה מתקדמת"
- תעודת הסמכה מקצועית של " Operatore alla Produzione Pasti - רמה EQF 4"
קבלה
שכר לימוד בתוכנית
מתקנים
העברת התוכנית
בדרך כלל התלמידים משתתפים בשיעורים 4/5 ימים בכל שבוע, 6-8 שעות ביום - עם זאת, התדירות עשויה להשתנות מעט בהתאם לחגים לאומיים וימי סגירת בית הספר.