תוכנית פסטה איטלקית
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Parma, איטליה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שבועות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 4,900 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
08 May 2024
* מ-4.900€ עד 3.900€ עם מלגות זמינות
מבוא
3 שבועות של שיעורים בבית הספר, הדגמות ומפגשים מעשיים + התמחות אופציונלית
קורס ייחודי זה יציע לסטודנטים את האפשרות להיכנס לעולם ייצור הפסטה האיטלקית, ללמוד טכניקות ספציפיות לפסטה יבשה וטרייה כאחד וכן כיצד להתמודד עם ייצור עבור מכירה ישירה ושירותי קייטרינג.
זוהי ההזדמנות המושלמת לכל הסטודנטים הבינלאומיים המעוניינים ללמוד את הטכניקות של ייצור וייצור פסטה הן עבור מעבדת פסטה טרייה והן עבור קייטרינג לקבל חוויה מקצועית אמיתית ולעשות צעד קדימה ליזמות בתעשייה.
האם אתה רוצה לדעת יותר או שאתה עדיין בספק לגבי איזו תוכנית מתאימה לך ביותר?
הזמינו את פגישת ההתמצאות המקוונת האישית 1-1 באתר שלנו!
תהיה לך אפשרות לארגן שיחת סקייפ או וואטסאפ עם צוות הקבלה שלנו ולשאול את השאלות שלך. הזדמנות לדעת יותר על הנתיב החינוכי והליך הגשת הבקשה, כמו גם ללמוד על השירותים הנוספים שמציע בית הספר.
תהנה מהיום הפתוח הווירטואלי שלנו
בבטיחות מוחלטת, על ידי חיבור מהמחשב הביתי או הסמארטפון שלך, תוכל "להיכנס וירטואלית" לבית הספר, להאזין בשידור חי להצגת הקורס שערך הצוות שלנו ולשאול אותם את כל השאלות שתרצה.
אפשרויות קריירה
- קייטרינג ומסעדות
- פסטה טרייה ומעבדות נלוות
- פעילות עצמאית
גלריה
תכנית לימודים
מבנה הקורס
- זמן מלא
- 5 ימים בשבוע
- 3 שבועות של הדגמה ומפגשים מעשים
- שלב ההתמחות: אופציונלי ומופעל לפי שיקול דעתו של מנהל החינוך עם הערכת מהלך שלב המגורים
תוכן
- פסטה טרייה, יבשה, מלאה
- פסטה בעבודת יד
- הכנת פסטה באמצעות מכונות מקצועיות
- ייבוש, פסטור וחיי מדף
- רקע היסטורי על פסטה
- הגדרה, ניקוי ותחזוקה של מכונות
- תהליך הייצור, עלות מזון וניהול פסולת
- אריזה
- הקימו והצטיידו בסדנת פסטה טרייה
- בישול פסטה
- ארוחת ערב במסעדה איטלקית – מנות פסטה