Keystone logo

מכינה לתואר מתקדם תוכניות ב מדעי המזון 2024

מסננים

מסננים

  • מכינה לתואר מתקדם
  • שירותי בריאות
תחומי לימוד
    שירותי בריאות (0)לימודי אדריכלות (0)אופנה (0)לימודי אמנות (0)אמנויות הבמה (0)לימודי אנרגיה (0)בנייה (0)לימודי הנדסה (0)חינוך (0)לימודי טכנולוגיה (0)
מיקומים
מצא מיקומים נוספים
סוג התואר
מֶשֶׁך
קצב הלימוד
שפה
שפה
פורמט לימוד

אין תוכניות העונות על קריטריוני החיפוש שלך. אנא צמצם את המסננים שלך.

Clear filters

מכינה לתואר מתקדם תוכניות ב מדעי המזון

מהו מדעי המזון?
מדעי המזון חוקר מזון וכיצד הוא קשור לסביבה, לחברה ולכלכלה. זה כולל חקר ייצור מזון, עיבוד, בטיחות ותזונה. מדעי המזון מקיפים גם את חקר המחלות והזיהום הנישאים במזון.

מה אני יכול לעשות עם תואר במדעי המזון?
תואר במדעי המזון יכול להוביל לקריירה בתעשיית המזון, בעבודה בתחומים כמו ייצור מזון, עיבוד, בטיחות ותזונה. בוגרי מדעי המזון עשויים לעבוד גם בתחום של מחלות הנישאות במזון ומחקר זיהום. יש הזדמנויות לבעלי רקע במדעי המזון לעבוד בסוכנויות ממשלתיות או בחברות פרטיות העוסקות ברגולציה של תעשיית המזון. בוגרי מדעי המזון יכולים להמשיך בקריירה באקדמיה, ללמד ולערוך מחקר באוניברסיטאות ובמכללות.

למה ללמוד מדעי המזון?
מדעי המזון חשובים מכמה סיבות. זה עוזר לנו להבין כיצד מזון משפיע על בריאותנו ועל הסביבה, מה שיכול לעזור לשפר את שיטות ייצור המזון ועיבודו, ולהבטיח שהמזון שאנו אוכלים בטוח ומזין. על ידי לימוד מדעי המזון, נוכל גם ללמוד יותר על איך למנוע ולשלוט במחלות הנישאות במזון. לבסוף, מדעי המזון עוזרים לנו להבין את הגורמים הכלכליים והחברתיים המורכבים המשפיעים על ייצור וצריכת מזון.

תארים במדעי המזון
תארים במדעי המזון מוצעים ברמת התואר הראשון והתואר השני. תוכניות לתואר ראשון נמשכות בדרך כלל ארבע שנים ומכסות נושאים כמו כימיה של מזון, מיקרוביולוגיה ותזונה. תוכניות לתארים מתקדמים נמשכות בדרך כלל שנתיים וכוללות קורסים בנושאים מתקדמים במדעי המזון הכוללים פיזיקת מזון והנדסה.

ישנם מספר יתרונות פוטנציאליים להסתכל לתוך מסלול בוגר לסטודנטים שיודעים שהם רוצים יותר מאשר תואר ראשון פשוט. דוגמה לכך היא כי בחירה זו עשויה לסייע לתלמיד להתמחות ולהכין לקורסים מתקדמים.