AAS קולינריה
Galveston College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Online USA
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
עמית לתואר מדעי שימושי נועד לספק השכלה קולינרית מעוגלת להבטחת מעמד ברמת הכניסה בענף שירותי המזון. התוכנית מלמדת גם את הצד העסקי של פעולות שירות המזון. עם סיום הבוגרים יהיו מוכנים לעבור למוסד בן ארבע שנים מתוך תואר ראשון בקולינריה, ניהול מסעדות/אירוח או תזונה. סטודנטים גם מקבלים את אישור מנהל ההגנה על מזון ServSafe. הבוגרים יהיו מצוידים להבחין ולנהל בעיות תברואה ובריאות בסביבה הקולינרית, ליישם חשיבה ביקורתית לקביעת שיטות בישול נכונות במצבים שונים, להבחין במענה הולם לצרכים מיוחדים (אלרגיות למזון, סוכרת, צמחוני וכו ') ולהגיב על דרישות משתנות של הלקוחות (הורדת שומן/כולסטרול, ללא גלוטן וכו ')