תעודה בניהול יין מקצועי (Sommelier)
New Zealand School of Food & Wine
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Auckland, ניו זילנד
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Mar 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
בית הספר למזון ויין בניו זילנד הוא הספק היחיד לניהול חינוך ליין ורוח (WSET) בניו זילנד המציע תוכנית הוראה מבוססת כיתה בת 32 שבועות. תוכנית אינטנסיבית זו מציעה למקצוענים אירוח או חובבי יין תעודת NZQA מוסמכת ברמה 6 לצד כישורי ה- WSET המוכרים בעולם. על ידי השלמת תוכנית זו התלמידים יבינו את היינות והמשקאות החריפים העיקריים בעולם, מושגי סימון יעד, גידול גפנים, יעריכו יינות פרימיום בינלאומיים, משקאות חריפים ושמה, וגורמי מפתח המשפיעים על הסגנון, האיכות והערך.
מטרת ההסמכה הזו היא לספק לתחומי היקב, האירוח, המלונות והתיירות אנשים שיכולים ליישם ידע מקיף על יין, משקאות חריפים ומשקאות אלכוהוליים בכדי לשפר את קשרי שירות הלקוחות, את ערכי המותג ואת יוזמות השיווק של היעד עבור אלה. עסקים. בוגרים יוכלו לעבוד באופן עצמאי ולהוביל, לנהל, להכשיר ולהדריך עובדים אחרים. תוכנית זו מורכבת משני סמסטרים. סמסטר א מכסה את התעודה בידע יין מקצועי, רמה 5 וסמסטר ב 'מוסיף מודולים נוספים כמו שיווק דיגיטלי, ניהול מכירות, יין בינלאומי ודברים וכו' במהלך 16 השבועות הבאים הוא ניהול יין מקצועי דיפלומה, רמה 6.