תעודה בניהול בישול ומטבח
New Zealand School of Food & Wine
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Auckland, ניו זילנד
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Mar 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תוכנית זו תבנה על הבסיס שלך לעבודה במטבח מקצועי; לאחר מכן תתרכז בעקרונות המטבח הצרפתי ובבסיס יסודי באמנויות הקולינריה. מהירות, דיוק ועקביות הם מאפיינים שתפתח, וככל שהביטחון שלך גדל, אתה לומד לתקן את הטעויות שלך, להתאים את התיבול וליהנות מניסויים בטעמים. לכל שבוע נושא ספציפי, החל מאימון סכינים ועובר להכנת מלאי, מרקים ורטבים קלאסיים.
במהלך השנה השנייה תתמקד במרכיבים ותבין בטכניקות בישול מתקדמות. משאבי אנוש וניהול מטבחים יהוו גם הם חלק חשוב בפיתוח מיומנויות.