טכנולוגיית מזון
Instituto Politécnico de Viseu
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Viseu, פורטוגל
שפות
אנגלית, פורטוגזית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2023
מבוא
מטרות ומיומנויות
תכנן, תכנן וביצע, באופן אוטונומי או בהנחיה, תהליכי ייצור וחומרי גלם טכנולוגיים ובקרת איכות ייצור ובטיחות, ניהול מלאי וניתוח פיזיקי-כימי ומיקרוביולוגי של מזון בתעשיית המזון החקלאי. לפרש ולתאם את ציפיות הצרכנים ואת השוק האזורי / לאומי בפיתוח מזונות חדשים.
פעילויות עיקריות
לתאם את התהליכים הטכנולוגיים של ייצור המזון בהנחיה מעולה;
נהל תהליכי ייצור הקשורים לעיבוד מזון בהנחיה מעולה;
לבצע בדיקות פיזיקליות-כימיות ומיקרוביולוגיות על חומרי גלם ותוצר סופי;
נהל בקרת איכות של ייצור מזון בהנחיה מעולה;
לפקח על קור מסחרי ותעשייתי;
שפר את התהליכים הטכנולוגיים הקיימים בחברה;
תכנן את ניסוח המזונות הבריאים;
לעצב מוצרי מזון אזוריים חדשים;
לכבד ולאכוף את הכללים הבסיסיים של היגיינה, בטיחות ובריאות ולהימנע מתאונות;
לשלוט בשפכים ושאריות תעשיית המזון;
ניהול ופיקוח על צוותים וציוד בצורה משולבת.