אומנות הבישול
Culinary Institute Kul IN
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Sisak, קרואטיה
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
12 שבועות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 9,250 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
02 Sep 2024
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
12 Nov 2024
* כולל מע"מ
מבוא
במהלך תכנית זו של שלושה חודשים, התלמידים מקבלים השכלה רחבה בבישול מקצועי והכנת מאפים בסיסיים. לוח הקורסים הדינמי מיועד לאנשים המעוניינים לשפר את כישוריהם הקולינריים או לכוון את עצמם לקראת קריירה בגסטרונומיה מקצועית.
התוכנית נוקטת בגישה מעשית לטכניקות בישול, עם מעבדות בישול יומיות משלימות שיעורים, כמו גם מספר טיולי שטח למרכזי ייצור מזון מקומיים והרצאות אורח של שפים קרואטים ובינלאומיים מבקרים.
הסטודנטים יקבלו את הידע הבסיסי הנדרש כדי להתחיל לעבוד במקצוע הקולינריה. התלמידים ילמדו על עיבוד מזון תרמי ומכני, זיהוי איכות המרכיבים, צימוד תבלינים, עבודת סכינים, יצירת תפריטי מסעדות איכותיים, סידור והגשת מנות, תקני בישול מקצועיים, מנות מזון, שימור מזון ותולדות הגסטרונומיה. לצד הכישורים המקצועיים שהסטודנטים לומדים במהלך תכנית זו, תהיה להם גם הזדמנות לפגוש שפים מצליחים הפועלים בגסטרונומיה עכשווית ולהצטרף לרשת של אנשי מקצוע בתעשייה.
תכנית לימודים
פרקטיקות קולינריות
מכיוון שאנו מאמינים שהכי טוב ללמוד בישול באמצעות התנסות מעשית, תכנית הלימודים שלנו תוכננה כך ש-80% מזמן השיעור מוקדש לפרקטיקום.
טיולים
הטיולים למסעדות, בתי מלון וספקים עוזרים לסטודנטים להבין טוב יותר את עסקי המסעדות והמלונאות, את שרשרת הייצור של תעשיית המזון, כמו גם את טכניקות ההכנה והאחסון. הטיולים הם הזדמנות מצוינת לנטוורקינג עם עמיתים וחובבים מהתעשייה.
מידע נוסף על התוכנית
- זמן שיעור: 5 שעות ביום, שני-שישי
- השפה בה משתמשים בכיתה: אנגלית
- קריאות וחומרים (דיגיטליים): מסופק על ידי Kul IN
- מדים: מסופק על ידי Kul IN
בסיומו בהצלחה, כל תלמיד יקבל תעודה מ- Kul IN לשף קולינרי מקצועי.
אפשרויות חינוך לאחר התכנית
ניהול קולינרי בבית הספר לכלכלה וניהול בזאגרב
בנוסף לתוכנית אמנויות הקולינריה שלנו, אנו מציעים לך את ההזדמנות לפתח את כישורי היזמות שלך עם תוכנית משותפת זו של Kul IN ובית הספר לכלכלה וניהול בזאגרב!