CE - מומחיות בניהול יין
ISAG - European Business School
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Porto, פורטוגל
שפות
אנגלית, פורטוגזית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
54 שעה (ות
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 815 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Mar 2024
* טבלה בשימוש לשנת הלימודים 2021/2022
מבוא
תיאור
התמחות בניהול יין היא קורס חלוצי, המכסה את כל תחומי העניין של עסקי היין, הניתנים על ידי טובי המקצוענים בכל תחום.
זהו קורס המשלים את ההצגה התיאורטית של נושאים בהיבט לימודי מעשי חזק מאוד, באמצעות טעימות יין מרובות ומחקרי מקרה, המאפשרים לתפוס את המושגים ביתר קלות.
מומחיות בניהול יין מכינה את הסטודנטים בצורה מובחנת מכיוון שהיא מפגישה ידע רוחבי של כל התחומים החשובים למגזר, עם יתרונות המאפשרים, בפרט:
- לאנשי המקצוע הנוכחיים, להכיר טוב יותר את תחומי העבודה של בני שיחו בחברות, מה שגורם למידע לזרום טוב יותר בין המחלקות;
- לאוהבי היין, דברו בסולידיות ובידע בנושאים הדחופים של המגזר;
- למי שמחפש עבודה בתחום היין, קבל את הכלים לקבל חזון עולמי ואסטרטגי של עולם היין, כדי לחולל שינוי בשוק העבודה;
- ליזמים, ספק נקודת מבט מלאה על העסק.
מטרות
בסוף הקורס, המתאמן אמור להיות מסוגל:
- אמצו חזון הוליסטי של תחום היין;
- לתפוס את הדינמיקה והאינטראקציה של כל אזורי המגזר המקיימים יין, מייצור ועד אספקה לצרכן הסופי;
- להבין יין כמוצר חקלאי וכעסק;
- להבין את נקודת המבט האסטרטגית של היין בפורטוגל ולהציב אותו בהקשר הבינלאומי, בהתחשב בתחרות;
- דע את אזורי היין הבינלאומיים העיקריים ואת סוגי היין השונים המיוצרים שם;
- להבין את השפעת הטרואר, מערכות הנהיגה, זני הענבים ואילו גורמים משפיעים על יין בכרמים;
- להכיר את עבודתו של רופא הנשים, תהליכי ייצור יין, מיזוג, יישון והתיישנות יינות;
- דע כיצד להקים טעימות יין מקצועיות, להבין את טעימות היין ולהבחין בין סוגי היין העיקריים;
- דע את הכללים לבחירת מנות ויינות, הן לפי קירוב והן כנגד. דע כיצד לחבר יינות מהעולם למאכלים בינלאומיים. למד לחדש ולהפתיע בחוויות ייחודיות ומרגשות;
- זהה את הספציפיות של שיווק בעולם היין; התנהגות צרכני יין; אסטרטגיות וחקיקה;
- מעריך את הצגת היינות וידע להוציא אותם לשוק. צור שותפים בשוק;
- דעו היכן משווקים יינות בפורטוגל ובעולם. הכרת הספציפיות של ערוצי ההפצה והגישות הטובות ביותר לכל ערוץ;
- דע את הייחודיות של המדינות העיקריות שקונות יין. דע כיצד להגדיר שווקי עדיפות. לדעת את נקודות החוזק והחולשה של יינות פורטוגזיים בכל שוק וכיצד לכבוש את החלל בזירה הבינלאומית;
- להבין את הספציפיות של תקשורת יין, את הערוצים שלה, המרשמים שלה ואת הדרכים הטובות ביותר להיות יעילים בהעברת מידע על יינות.
תוכני קורס
1ST שנה
- קורס הכנה - הרמוניזציה של ידע
- תרבות יין בינלאומית
- גידול גפנים
- יינולוגיה
- טעימות יין אני
- טעימות יין II
- זיווג אוכל ויין
- שיווק יין
- טכניקות משא ומתן ומכירות
- מגמות הפצה
- בינלאומי
- קומוניקציה
- מקרים מעשיים> הפצה
- הוכחת פגמים
- מחקרי מקרה וראיות מומחים
- מקרים: ייצור
תכנית לימודים
תוכני קורס
- קורס הכנה - הרמוניזציה של ידע
- תרבות יין בינלאומית
- גידול גפנים
- ייננות
- טעימות יין I
- טעימות יין II
- זיווג מזון ויין
- שיווק יין
- טכניקות משא ומתן ומכירה
- מגמות תפוצה
- בינלאומי
- תקשורת
- מקרים מעשיים > הפצה
- הוכחת פגמים
- מקרים וראיות מומחים
- תיאורי מקרה: ייצור
שכר לימוד בתוכנית
גלריה
סטודנטים אידיאליים
נמענים:
- אנשי מקצוע נוכחיים או פוטנציאליים בתחום היין, המעוניינים בידע רחב יותר מתחום הכשרתם הטבעי;- יכולים להשתתף בו גם אנשים עם תשוקה ליין, שכן הקורס כולל הכנה ראשונית במטרה להרמוני ידע.