AAS בבישול, זיקוק ותסיסה
Asheville-Buncombe Technical Community College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Asheville, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תוכנית לימודים זו נועדה להכין אנשים לקריירות שונות בבישול, בזיקוק ובתסיסה. הוראת הכיתה, יישומי מעבדה מעשיים של עקרונות ופרקטיקות בישול, זיקוק ותסיסה כלולים בתכנית הלימודים. עבודת הקורס בבישול, בזיקוק ובתסיסה כוללת ייצור, תפעול, בטיחות ותברואה וטכנולוגיות תהליכים נלוות. עבודות קורס קשורות מוצעות בייצור תסיסה, בטיחות ותברואה, מיקרוביולוגיה של משקאות מלאכותיים, חקלאות, שיווק, ניהול, ציוד, אריזה ותחזוקה.
על הבוגרים לזכות בהזדמנויות תעסוקה בענף הבישול, הזיקוק והתסיסה. סטודנטים עשויים להיות זכאים להשתתף בבחינות ההסמכה המקצועיות של המכון לבישול וזיקוק (IBD), התואמות את תוכנית הלימודים. תוכנית הבישול, הזיקוק והתסיסה מכינה אנשים ליישם ידע וכישורים טכניים לבישול, זיקוק ותסיסה של מוצרים שונים, כולל משקאות. כולל הדרכה בייצור מוצרים מותססים, טיפוח, שיווק, ניהול, סוגיות משפטיות, בדיקה, אחזקה, שירות ותיקון ציוד, הפעלת מתקנים, אריזה, תברואה וריתוך.