AAS באמנויות קולינריה
West Virginia Northern Community College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Wheeling, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
התוכנית לאמנויות קולינריה, שהוסמכה על ידי הפדרציה האמריקאית לקולינריה, נועדה לענות על הדרישות לאנשי שירות מזון מאומנים היטב, תוך שימת דגש על פיתוח טכניקות בסיסיות להכנת אוכל מסחרי. חשיפה להיבטים רבים של הכנת מזון ותזונה, תברואה, תכנון תפריט וניהול כוח אדם המשמש את הקולינרי המקצועי כלולה בתוכנית. ניסיון מעשי הוא בעדיפות גבוהה בשיעורי המעבדה, ובונה בסיס איתן של כישורי בישול בסיסיים. עם סיום התוכנית, התלמידים יכולים להשיג תעסוקה כטבח, אופה, שף סו, מנהל מטבח או מפקח, טבח ראשי במסעדות, בתי מלון, פעולות קייטרינג וארגוני שירותי מזון אחרים. התוכנית מעניקה לסטודנטים אפשרות לעמוד בדרישות ההסמכה של הפדרציה הקולינרית האמריקאית.