Read the Official Description

בהתחשב באוכל של האלים, שוקולד לא משאיר אף אחד לא זז. זה מעורר תשוקות, ותמיד יש מקום לזה. הרבה יותר מאשר שוקולד של שוקולד, קקאו הוא סיפור חי של הציוויליזציה ופיתוח של תרבויות רבות. מסיבה זו, ב CIB אנחנו רוצים לגלות את התשוקה זהב חום של המטבח ייצור ממתקים.

קורס זה מיועד לשפים וממתקים מקצועיים המעוניינים להעמיק את הידע שלהם ולרכוש חזון רחב של האפשרויות של המרכיב המבוקש הזה, ממוצאו ועד לאוונגרד הקולינרי וההמרות שמציע הקקאו, המספקים לתלמידים ידע חדש טכניקות חדשות ליישם במטבח שלהם.

מטרות

1. להכשיר אנשי מקצוע יש התמחות מוצק שוקולד.

2. לדעת שוקולד החל מחומר הגלם שלו: קקאו. כדי לספק לתלמידים בסיס מוצק על סוגים שונים של קקאו הגדלים ברחבי העולם, ניתוח סנסורלי וללמד את התלמידים איך להכין שוקולד מקקאו.

3. להציע הבנה טובה יותר של רמות האיכות של קקאו הקיימות בשוק העולמי ואת ההשפעה של הבחירה של כל סוג של קקאו על טעם של שוקולד כתוצאה ממקורו.

4. לאפשר לתלמידים לפתח מיומנויות מעשיות בעיבוד שוקולד, על מנת להיות מסוגל לעשות את כל סוגי המוצרים. החל משוקולד בעבודה בהמונים, ספוגים והדבקה ליצירה של בונבונים, גלידות, ממתקים ומחירים דקורטיביים, בין היתר.

5. כדי לקבל ידע נרחב של כלים חדשים, מכולות, מכונות כדי להיות מסוגל לפתח קונדיטוריה ללא מגבלות, מן המסעדה לחברה קונדיטוריה.

.6 להשיג גישה גלובלית בטכניקות השונות לעבודה בשוקולד וביצוע כל אחת מהן. הקורס נועד לסייע לתלמידים לרכוש תרבות קולינארית לקקאו או שוקולד במנות מלוחות.

למי הוא מכוון

בשעה שפים וממתקים שרוצים להתמחות באמנות השוקולד.

בשעה אוהבי קונדיטוריה שרוצים לפתוח עסק המתמחה שוקולד.

תנאי קבלה

16 המועמדים שהתקבלו בקורס זה נוטים להיות אנשים עם תשוקה לעולם הממתקים.

תהליך הקבלה

1. השלם את טופס ההרשמה ושלח את התיעוד.

תהליך זה הושלם באופן מקוון באמצעות קישור זה.

2. מבחן הקבלה ורמת מיומנות השפה הספרדית.

למרות שאנו נספק לך את התרגום סימולטני טייס המערכת, ידע כלשהו של ספרדית יהיה שימושי. מבחן הקבלה ייתן הוא אינדיקציה לרמת שלך ואת התכונות האישיות שלך, נכונות לעבוד ויצירתיות.

3. ראיון עם רכזת התוכנית.

יהיה לך ראיון טלפוני עם רכזת התוכנית, אשר יעריך את התאימות שלך עם הקבוצה ואת התרומה שלך אותו.

4. ועדת קבלה.

הבקשה שלך תישלח לועדת הקבלה, שתקבל את ההחלטה הסופית על סמך מידע שהתקבל במהלך התהליך.

5. אישור והזמנה.

אם הדעה חיובית, תוכל להירשם על ידי תשלום עבור הזמנת מקום. ברוכים הבאים CIB!

Program taught in:
ספרדית
אנגלית

See 11 more programs offered by Culinary Institute of Barcelona »

Last updated November 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
May 2019
Sept. 2019
Duration
3 חודשים
תכנית חלקית
Price
7,500 EUR
By locations
By date
Start Date
May 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

May 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date