Read the Official Description

אזור הקינוחים של המסעדה הוא האתגר הגדול של השף טוב כי זה מביא יחד מספר מרכיבים מרכזיים: זה המעשה הסופי של העבודה שלנו מתרחשת כאשר המסעדה יש ​​סיפוק התיאבון שלהם. כדי להתמודד עם האתגר הזה, יש לעורר את החושים העיקריים של המסעדה עם הצעה מפתה באמת.

קורס זה נועד ללמד את התלמידים את הטכניקות להכנת קינוחים ומתודולוגיה לבריאה שיבטיחו לכם להפתיע את האורח שלכם.

עבורנו, קונדיטוריה היא אלכימיה של מרקמים, מטריצות, ניחוחות, טעמים, מוצרים, נסיעות וחוויות. ג 'ואן וג' ורדי Roca

מטרות

1. להעביר את הידע על יסודות הקונדיטוריה ויישומם עד היום. כדי לנתח את הפרדיגמה של עולם ממתקים הקייטרינג הנוכחי ממתקים.

2. החל מתפיסה ושיטה אישית המשמשת את הממתקים שלנו ואת המאכלים האוונגרדים ביותר, נוכל לארגן, לקדם וליצור עסק ממתקים, חטיף קונדיטוריה או מסעדה לקינוחים.

3. לספק את הידע והטכניקות לניהול הנכס העיקרי של העסק: האנשים שלה.

4. קורס זה מכין אנשי מקצוע לנהל חנות קונדיטוריה או ממתקים של מסעדה על ידי מתן להם ידע ספציפי של קונדיטוריה. הסטודנט הוא הציג את התרבות של ממתקים. לסטודנטים ניתנים כלים לניתוח וביצוע על מנת לקדם את התפתחותם של אנשים בתפקידיהם.

5. התלמיד יביא יחד ידע של המוצר, טכניקה, ניסיון, יכולת organoleptic ו autocracy קולינרית.

למי הוא מכוון

בשעה אלה שרוצים לעבוד בבית קונדיטוריה או באזור קינוחים של מסעדה.

מכוון לעבר אלה שרוצים חנות ממתקים משלהם.

עבור אנשי מקצוע שרוצים להפעיל את האזור קינוחים של מסעדה.

הצעד הראשון עבור אלה שרוצים להיכנס לעולם של מאכלים מתוקים.

תנאי קבלה

16 המועמדים שהתקבלו בקורס זה נוטים להיות אנשים עם תשוקה לעולם הממתקים.

תהליך הקבלה

1. השלם את טופס ההרשמה ושלח את התיעוד.

תהליך זה הושלם באופן מקוון באמצעות קישור זה.

2. מבחן הקבלה ורמת מיומנות השפה הספרדית.

למרות שאנו נספק לך את התרגום סימולטני טייס המערכת, ידע כלשהו של ספרדית יהיה שימושי. מבחן הקבלה ייתן הוא אינדיקציה לרמת שלך ואת התכונות האישיות שלך, נכונות לעבוד ויצירתיות.

3. ראיון עם רכזת התוכנית.

יהיה לך ראיון טלפוני עם רכזת התוכנית, אשר יעריך את התאימות שלך עם הקבוצה ואת התרומה שלך אותו.

4. ועדת קבלה.

הבקשה שלך תישלח לועדת הקבלה, שתקבל את ההחלטה הסופית על סמך מידע שהתקבל במהלך התהליך.

5. אישור והזמנה.

אם הדעה חיובית, תוכל להירשם על ידי תשלום עבור הזמנת מקום. ברוכים הבאים CIB!

Program taught in:
ספרדית
אנגלית

See 11 more programs offered by Culinary Institute of Barcelona »

Last updated November 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
May 2019
Sept. 2019
Duration
3 חודשים
תכנית חלקית
Price
7,500 EUR
By locations
By date
Start Date
May 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

May 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date