מסננים
קורסים מקוונים.מצא קורסים מקוונים וקורסים קצרים במנהל עסקים
התוכנית האקדמית לשלוש שנים שלנו - טכנית EUHT StPOL ושיקום על ידי EUHT StPOL - תאפשר לכם להיות מומחים באמנויות קולינריה וגסטרונומיה. + ביקורים מקצועיים בבתי מלון, מסעדות, יקבים ... +
קורס זה נועד להכשיר טכנאים בכירים מתמחים לכוון, לתאם ולשלוט בפעילויות ופעולות שירותי המזון והמשקאות במפעלי קייטרינג ומשקאות, המשולבים או לא ביחידות בתי מלון, מה שמבטיח איכות ש ... +
צומת התרבות והמטבח נלקח לשלב הבא בטוסקנה, שם האוכל והיין המסורתיים הם לא רק חלק גדול מהזהות התרבותית אלא גם תורמים כלכליים ראשוניים. תוכלו לגור בעיר הסינית המסבירת פנים, בה מת ... +
זכה במלגה בשווי של עד 10,000.00
תיירות היא אחת הפעילויות הכלכליות הרלוונטיות ביותר בכלכלה הספרדית, ואחד הענפים הבסיסיים בפיתוח החברתי והכלכלי של המדינה. בתחום זה, אזור המסעדות, עם יותר מ -270,000 מפעלים ו -1 ... +
גם בעסקי הקייטרינג זה עושה הבדל עצום בין אם הוא עובד או לא מיומן, או בעל הסמכה מקצועית!
יש לנו מוניטין פנטסטי בענף הקייטרינג. השפים שלנו המשיכו לעבוד במסעדות עם כוכבי מישלן ברחבי העולם, כולל אוסטרליה, ניו זילנד, ניו יורק ולוס אנג'לס. ... +
התוכנית שלנו מדגישה הכשרה מבוססת יכולות באמצעות יחידות למידה מתקדמות. חלק גדול מההדרכות יתקיימו במטבחי האימונים שלנו, ויספקו לסטודנטים הרבה "זמן מטבח" כדי לאפשר לרמות המיומנות ... +
שפים עתידיים בתכנית זו פקחו את עיניהם לעולם היצירתי והמענג של אמנות הקולינריה. מהיבטים של בישול נכון, סטודנטים לתכנית לאמנויות קולינריה נחשפים לבישול נכון, הכנת אוכל וניהול מט ... +
פתח בסיס חזק של מיומנויות בטיחות מזון והישאר תואם לקוד תקני המזון כשתסיים את הקורס הרשמי לטיפול במזון AIFS. ... +
בישול בריא הוא לא רק טרנד; זה כאן כדי להישאר! דורות חדשים מודעים ליתרונות של אורח חיים בריא ומושגים כמו תזונה, קיימות וסביבה. ... +
השף הוא יותר מסתם כותרת. תארי האדונים גסטרונומי המסורתיים ביותר הם הבסיס חדיר מוצלחים ברמת הניהול וניהול במלונות ומסעדות, קייטרינג קהילה, קייטרינג - אלא גם בתעשייה, בחינוך ובת ... +