מסננים
קורסים מקוונים תואר שני בנורווגיה.מצא קורסים מקוונים וקורסים קצרים במנהל עסקים
לפתח את הידע שלך ואת הכישורים לרמה יוצאת דופן. בהחלט לא למתחילים. מעמיק על הידיים כמובן מתוכנן כדי לשפר באופן קיצוני את הכישורים והידע של bartenders מנוסה. למד על mixology מול ... +
קורס תואר שני ברמת המטבח האיטלקי ואנוולוגיה בשני חלקים: הראשון מורכב משיעורים עיוניים-מעשיים במטה ICIF , בתוספת טיולי שטח חינוכיים; השנייה, הכוללת סטאז 'מקצועי (לא חובה, לא כל ... +
צומת התרבות והמטבח נלקח לשלב הבא בטוסקנה, שם האוכל והיין המסורתיים הם לא רק חלק גדול מהזהות התרבותית אלא גם תורמים כלכליים ראשוניים. תוכלו לגור בעיר הסינית המסבירת פנים, בה מת ... +
זכה במלגה בשווי של עד 10,000.00
האקדמיה לאונרדו השיקה פרויקט בשם Cucina di Classe. הפרויקט כולל קורס עם שיעורים איטלקיים שנערך בבוקר, ואחריו שיעורי בישול לימד על ידי שפים בעלי ניסיון לאומי ובינלאומי. ... +
עבור חובבי קפה ואנשי מקצוע, ניצני baristas ו שאפתן קפה בעלי כאחד! קפה מן שעועית כוס. השג את הכישורים והידע הדרושים כדי להפוך את הקפה המושלם. ... +
קח את הצעדים הראשונים שלך לתוך העולם של bartending! השווה את המקבילה של 2 חודשים של ניסיון בר. הורים 18 קוקטיילים קלאסיים. חוויה חברתית מהנה. מתאים למתחילים. ... +
מבוא לעולם המופלא של קפה! לפתח את הכישורים כדי להפוך קפה איטלקי מושלם בבית או להתחיל לעבוד בבית קפה. ... +
מוכנים לטלטל את העניינים? קורס הברמנים הבינלאומי של ארבעה שבועות מחולק לארבעה מודולי ליבה: תרגול בר, כיתות אמן, כשרון ושחרור חופשי. בסוף הקורס, יהיו לך מיומנויות וביטחון ללכת ... +
למד להכין חליטות משלך, סירופים וקוקטיילים של אומנות תוך שימוש בטכניקות מתקדמות. לקפוץ לתוך העולם המרתק של mixology וליצור מוצרים משלך פיתולים המודרנית על קוקטיילים קלאסיים. למ ... +
שיעורים תיאורטיים ומעשיים בפיצה: המצוינות של החומרים, הבצק, השמרים, סוגים שונים של פיצה, עם הזדמנות של תקופת אימונים בפיצריות ברמה בינונית-גבוהה. ... +
קורס זה מתאים לאלו המעוניינים לפתוח חנות שוקולד ולאלו שרוצים להיות מאסטר מקצועי של שוקולטייר. הקורס כולל שיעורים בתצוגת חלון, יצירת יצירות אומנותיות לראווה, וכן טכניקות חדשות ... +
תוכנית הקורס מציעה שיעורי הדגמה של שומרי מאפים מקצועיים, מאסטרים של גלידה, מאסטר שוקולטייר, בהדרכת איגוד המאפה האיטלקי. ... +
הקורס מופנה לאנשי מקצוע בתעשייה הקולינארית, האיטלקים והזרים, המעוניינים להעמיק את הידע שלהם בנושאים ספציפיים או לשפר את כישוריהם בטכניקות מודרניות המיושמות על המאפים והמאפים. ... +
ארבעה שבועות של שיעורים תיאורטיים ומעשיים שבוצעו על ידי מורים מקצועיים ללמוד את האמנות של יצירת גלידה איטלקית אסטרטגיות לפתוח חנות. אפשרות לבצע תקופת אימונים באומנים נבחרים. ... +