עם סגל מוסמך מאוד שכולל שפים קונדיטוריים משפיעים, Meilleurs Ouvrier de France ואלופי העולם בתחומי התמחותם, זהו מעמד מהשורה הראשונה באומנויות הקונדיטוריה. זהו חובה לכל מי שמתלהב מקונדיטוריה וקינוחים צרפתיים, כמו גם למי שמבקש לקדם את הקריירה שלהם או להפוך ליזמים.
כשתלמד על פני שישה חודשים אינטנסיביים ועתירי טבע, תלמדו את כל הטכניקות - המסורתיות והמודרניות - שמבדילות בין אמנות הקונדיטוריה הצרפתית לשאר הדברים. תוכלו להכין מזנונים וקוקטיילים לקונדיטוריה, קינוחים גסטרונומיים, כניסות קלאסיות ומודרניות, פטטי ארבע וחתיכות שוקולד, בין שאר יצירות הפה.
משך זמן - 6 חודשים + חודשיים סטאז 'חובה
מבנה התוכניתיסודות אומנות הקונדיטוריה הצרפתית - 10 שבועות
עוגת זמן וזמן תה - שבוע
לחם ווינה-בית - שבוע
כניסה, עוגות אישיות וקינוחים בריאים - 4 שבועות
קינוחי מסעדה - שבוע
שוקולד וקונדיטוריה - שבועיים
גלידה וסורבה - שבוע
מאפה ומזנונים אומנותיים - שבועייםצריכות - 9 במרץ, 2020/31 באוגוסט, 2020