סקירה כללית

התואר השותף למדעי העיסוק באומנויות קולינריה מכין את הסטודנט לעבודה ברמת כניסה בתחום הקולינריה. הדגש בקורסים המקצועיים הוא על התיאוריה, העיסוק והעבודה הידנית באומנויות קולינריה. סטודנטים עובדים עם אנשי מקצוע בתעשייה בכמה מטבחים, מאפיות וחדר האוכל גרוסינגר. הסטודנטים גם לוקחים קורסים ברכישת אירוח, בקרת עלויות ומשאבי אנוש כדי לגבש את הידע שלהם. הם מקבלים אישורי ServSafe ו- TIPS כחלק מעבודות הלימוד שלהם.

דרישות סיום (60-62 נ"ז)

בוגרי האומנויות הקולינריות - AOS היו מדגימים:

  • מיומנויות ברמת כניסה בתעשייה,
  • מקצועיות בעצמם ובעבודתם,
  • היכולת לפתור באופן יצירתי בעיות קולינריות ולפתח מיומנויות להערכת משלהם ושל אחרים,
  • כישורי חשיבה טכניים, קוגניטיביים ויצירתיים עם תוצאות מקצועיות ומוחשיות.

122498_photo-1541963058-f6a81ac19b70.jpgElle Cosgrave / Unsplash

דרישות השכלה כללית

במהלך לימודיהם התיכוניים, הסטודנטים צפויים להשיג שליטה בנושא הבחירה שלהם, בין אם זה באומנויות הליברליות, במדעים או באחת ממספר תחומי המקצוע. עם זאת, זו גם אחת התכליות העיקריות של החינוך העל-תיכוני להרחיב את נקודת המבט של התלמיד על העולם. זה כרוך בחשיפה לרעיונות חדשים, אתגרים לנקודות מבט מבוססות או שנערכו בעבר, והיכרות עם דרכים לא מוכרות ומרתקות להתבוננות ולהתמודד עם מחשבה. דרך חשיפה זו לחינוך כללי נרחב יותר קובעים התלמידים מיומנויות שנותנים בסיס להמשך לימוד ועבודה. כישורים כאלה כוללים חשיבה ביקורתית, ניתוח ויכוח, גישות מתודולוגיות מתאימות, גיוון בהבנה, שילוב טכנולוגיה והרגלי עבודה בסיסיים. בסיס כזה מעניק לסטודנטים גם מסגרת שכנגדה הם יכולים להבין ולהעריך טוב יותר את תחום הלימודים הנבחר שלהם.

ברוח זו אישר מועצת הנאמנים של SUNY את דרישת ההשכלה הכללית בדצמבר 1998. דרישה זו דורשת לפחות שלושים (30) נ"ז לימודים בתחומי לימוד מרכזיים שונים עבור כל הסטודנטים העומדים לסיים את לימודיהם במוסד SUNY עם תואר שני. לשם כך, SUNY קבעה את עשר תוצאות הלמידה של התלמידים הבאים:

תוצרי למידה 1 מתמטיקה
תוצרי למידה 2 מדעי הטבע
תוצרי למידה 3 מדעי החברה
תוצרי למידה 4 היסטוריה אמריקאית
תוצרי למידה 5 התרבות המערבית
תוצרי למידה 6 תרבויות עולמיות אחרות
תוצרי למידה 7 מדעי הרוח
תוצרי למידה 8 האומנויות
תוצרי למידה 9 שפה זרה
תוצרי למידה 10 תקשורת בסיסית

בנוסף לכל אלה, על המועמדים לתארים מוצלחים להפגין כשירות בשני תחומים:

חשיבה ביקורתית (נימוק)
ניהול מידע

תוצרי למידה של סטודנטים בחשיבה ביקורתית נכללים בכל קורס השכלה כללית, אשר לו ניתן קרדיט על תוצרי למידה של סטודנטים שניים עד שבע (2-7) ותוצאת למידה של סטודנטים 10. ניהול מידע נלמד על פני תכנית הלימודים.

דרישות החינוך הכללי של SUNY נכנסו לתוקף בתחילה עבור כל התלמידים שהחלו בלימודיהם בסתיו 2000 ואילך. בשנת 2010, ועדת הנאמנים של SUNY תיקנה את דרישות ההשכלה הכללית ובשנת 2013 עוד כללה המלצות ספציפיות ליישומן למכללות קהילתיות שנועדו להעביר את התלמידים בצורה חלקה למוסדות של SUNY ל -4 שנים. SUNY סאליבן מחויבת לסייע לתלמידיה לעמוד בדרישות החינוך הכללי הקבועות הקבועות על ידי SUNY. לשם כך, SUNY SULLIVAN דורש שכל סטודנט הבוגר בוגר תואר שני באמנויות (AA) או תואר שני במדעים (AS) ישלים שלושים נ"ז במינימום שבעה מתוך עשרת תחומי החינוך הכללי ויפגינו יכולת בחשיבה ביקורתית. וניהול מידע. מבחינת יישום מעשי מדיניות זו מחייבת כי כל מקבל תואר AA ו- AS ימחיש:

  1. ידע ומיומנויות בשני תחומים נדרשים, תקשורת בסיסית ומתמטיקה;
  2. ידע ומיומנויות בחמישה מתוך שמונה התחומים הבאים: מדעי הטבע, מדעי החברה, היסטוריה אמריקאית, ציוויליזציה מערבית, תרבויות עולמיות אחרות, מדעי הרוח, אמנויות ושפות זרות; ו
  3. כשירות בשני תחומים נדרשים, חשיבה ביקורתית וניהול מידע.

הוֹרָאָה

121761_ScreenShot2019-09-25at10.52.24AM.png

שפת ההוראה של התוכנית:
  • אנגלית

ראה עוד 8 תוכניות שמוצעות על ידי Sullivan County Community College »

עדכון אחרון: אוקטובר 19, 2019
קורס זה הוא מבוסס קמפוס
Start Date
ינו 22, 2020
Duration
4 סמסטרים
תכנית מלאה
Price
24,344 USD
שכר לימוד, מתוך סטודנטים ממלכתיים. לפרטים נוספים על שכר הלימוד, עיינו בתיאור התוכנית
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
ינו 22, 2020
End Date
דצמ 2021
מועד אחרון להגשת בקשה

ינו 22, 2020

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
End Date
דצמ 2021