Read the Official Description

.

תיאור התוכנית

תוכנית זו מיועדת לספק תעסוקה ברמת הכניסה בבתי מלון, מסעדות בשירות מלא, מסעדות מזון מהיר, מוסדות (בתי ספר, בתי חולים, תיקונים וכו ') ומועדונים פרטיים. מוכר על ידי הפדרציה הקולינרית האמריקנית מאז יולי 2005.

תכנית לימודים OUTCOMES

עם סיום מוצלח, התלמידים מוכנים:

  • החל את האתיקה המתאימה לרכישה וקבלה בתעשייה הקולינארית.
  • להפגין עמדות עבודה נכונה והרגלי עבודה.
  • להפגין ידע כללי של פונקציות מחלקה קולינרית היחסים שלהם.
  • להפגין הבנה של הפעילות העסקית הקולינארית בתעשייה.
  • להפגין בקיאות ברמת הכניסה בכישורים הטכניים הנדרשים בתעשייה הקולינארית על פי הפדרציה הקולינרית האמריקאית.
  • בחר נתיב הקריירה המתאים מבוסס על הידע בתעשייה או דרישות.
  • החל את כללי ההתנהגות המתאימים, המראה וההיגיינה כנדרש בתקני התעשייה.
  • להפגין מיומנויות הדרושות לרכישת עבודה בתחום הקולינרי.
  • שלב את הידע שלהם על התרבות של הוואי ואת האוכל לתוך המטבח.
  • החל דאגות תזונתיים ליצירת תפריטים
Program taught in:
אנגלית

See 19 more programs offered by Hawaii Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
בקשת מידע
תכנית חלקית
תכנית מלאה
Price
342 USD
לכל אשראי, עבור תושבי חוץ
Deadline
בקשת מידע
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
בקשת מידע
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session

Sept. 2019

Location
Application deadline
בקשת מידע
Priority deadline for new students to apply for Summer 2018 session
End Date