San Diego Culinary Institute

מבוא

קרא את התיאור הרשמי

אודות SDCI SDCI די ייחודית כשמדובר בתי ספר קולינריים. אנחנו קיימים כבר רק במשך 12 שנים, וזה די צעיר. אנחנו בבעלות משפחתית ויש רק מיקום קמפוס אחד.

אבל מאז אנחנו יחסית קטנים ואין להם מנהלים של חברה בקבלת החלטות עבורנו, הצלחנו לפתח תוכניות, כי יש להגדיר הקמפוס שלנו לגזרים כאשר בהשוואה לתוצאות של בתי ספר קולינריים אחרים. יצרנו תרבות ייחודית שכל תלמיד חדש הופך לחלק ברגע שהם לדרוך בקמפוס שלנו.

מכתב מהנשיא בחודש אוגוסט של 2000, אבא שלי, הרולד Meyberg, ואמא שלי, לילי, ייסד את המכון הקולינרי סן דייגו עם קומץ סטודנטים רעיון אחד חשוב מאוד: כדי לבנות בית ספר קולינרי טוב יותר.

הם רצו לבנות בית ספר שלמד טכניקה, לא מתכונים; כי נדרש כל מדריך שף להחזיק לא פחות מ -5 שנים בתור הנהלת שף בסביבה-קנס-אוכל דרישה מינימאלית מדהימה לכל בית ספר קולינרי. לבסוף, הם התעקשו כי התכנית שלהם להציע מעשים נרחבים אימונים, עם תלמידים בכיתות מוגבלות, בכיתות מטבח מאובזרות היטב.

הם התחילו עם רק קומץ של תלמידים התקשרות איתנה כדי להגדיר פשוטה זו של אידיאלים.

מאז הם הקימו את בית הספר, הכפלנו בחלל הכיתה שלנו והרחבתי את התכנית שלנו ללמד את תכנית הסוכן-הנוסע לתלמידינו. האבא שלי הוא לא כאן כדי לראות מה הספר שלו הפך, אבל אנחנו ממשיכים הלאה בשמו עם קדשה איתנה האידיאלים הראשוניים שלנו.

ברוך הבא.

הצהרת כוונות אנו במכון הקולינרי סן דייגו הפכנו אותו משימתנו להכין שפים עתידיים עם המיומנויות וידע שהם צריכים: מתחילים את הקריירה שלהם במסעדות המובילות בסן דייגו, ארצות הברית, והעולם.

הפוך ראש שפים בדור הבא של מסעדות עליונות, ובסופו של דבר, לתפוס את המקומם בקרב אלו שפים שמעצבים את המגמות העתידיות בתחום הקולינארי. כדי להשיג מטרה זו, אנו מחזיקים את עצם על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של התנהגות מקצועית ולהקדיש את עצם להשקיע ברציפות בצמיחה האישית שלנו ואת הצמיחה של הכישורים המקצועיים שלנו.

מיקומים

לה מסה

כתובת
024 La Mesa Boulevard
CA 91942 לה מסה, קליפורניה, ארצות הברית
טלפון
undefined