קרא את התיאור הרשמי

תיאור בית הספר

גסטרונומיה מציעה מגוון רחב של מקצועות, וכל התלמידים המעוניינים להפנות את לימודיהם לאמנויות הקולינריות, או רוצים לבנות על הידע הקיים שלהם לצד מדריכים יוצאי דופן עם שפע של ניסיון בעבודה וידע תיאורטי יתקבלו בברכה ב- Kul IN . Kul IN מתכוונת לתת לסטודנטים מגוון רחב של ידע קולינרי, תעשיית המזון, גסטרונומיה. כדי להבטיח שהתלמידים שלנו ישכללו את כל הכישורים הדרושים לעבודה במסעדה איכותית, אנו מתחילים על ידי כיסוי יסודות חשובים שכל התלמידים, ללא קשר לרקע החינוכי שלהם, צריכים לעבור. במסגרת תוכנית זו, התלמידים לומדים על עיבוד מזון תרמי ומכני, תוך הכרה במרכיבים איכותיים, תיבול צימוד עם מרכיבים, יצירת תפריטי מסעדה איכותיים, סידור ומנות של מנות, תקני בישול מקצועיים, אחסון מזון, מנות מזון ותולדות הגסטרונומיה.

חָזוֹן

המטרה של Kul IN היא לפתח מרכז חינוכי עם דגש על יצירתיות, מחקר וקידום של מטבח מודרני וטכנולוגיות קולינריות. באמצעות חינוך של טבחים מקצועיים, ממתקים, ואנשי מקצוע בענפים אחרים של גסטרונומיה. אנחנו בונים מכון שהוא מקום ייחודי לשפים, לבעלי מסעדה, למנהלים ולכלי התקשורת הקולינריים כדי להכשיר ולרענן את הידע שלהם, וללמוד על מה חדש בעולם של מזון, משקאות וקינוחים.

תעודות בינלאומיות

על מנת להציע לתלמידים שלנו חוויה מלאה בעת לימוד הגסטרונומיה והמטבח האיטלקי, יצרנו תוכניות משותפות עם בית הספר הקולינרי בעל שם עולמי עלמה, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN ו"אלמא לה סקואלה אינטרנציונל די קוצ'ינה איטלקית "פיתחו בהצלחה שתי תוכניות משותפות:" בישול מקצועי של המטבח האיטלקי "ו"שף מאפה מקצועי של קינוחים איטלקיים". באמצעות מחקרים אינטנסיביים ודינאמיים, המתקיימים בחלקם בסיסק ובחלקם ב Colorno, איטליה, התלמידים יש הזדמנות להרוויח ניסיון בינלאומי שלא יסולא בפז להיות באמת שקוע בתרבות כי יש בצורת זה המטבח המפורסם בעולם. בנוסף לשעות ההדרכה, לטיולים בשטח ולפרקטיקה, הסטודנטים יקבלו גם התמחות בת כמה חודשים, בה הם ירכשו ניסיון בעבודה במסעדות מובחרות ובחנויות מאפה. הזדמנויות עבודה ברשת הן אינסופיות ופתוחות דלתות לעבודות פוטנציאליות כמו סטודנטים להוכיח את עצמם כמו טבחים מסוגל בעולם האמיתי של גסטרונומיה high-end.

התוכניות מועברות ב:
אנגלית
אִיטַלְקִית

מוסד לימודים זה גם מציע:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN ו בית הספר שותף אלמה לה Scuola Internazionale di Cucina Italiana מציעים תוכנית בינלאומית משותפת לסטודנטים המעוניינים התמחות מקצועית במטבח האיטלק ... [+]

Culinary Institute Kul IN ו בית הספר שותף אלמה לה Scuola Internazionale di Cucina Italiana מציעים תוכנית בינלאומית חדשה משותפת לסטודנטים המעוניינים התמחות מקצועית במטבח האיטלקי. תוכנית זו 10 חודשים שואפת לייצר טבחים מקצועיים מאומנים מיומנים המתמחה באמנות המטבח האיטלקי. תוכנית הלימודים הייחודית מעניקה לתלמידים הזדמנות לתרגל את המיומנויות שנרכשו לאחרונה, שאותם הם רכשו באמצעות קורסים אינטנסיביים Kul IN וב- ALMA , על ידי התמחות במסעדות ובבתי מלון איטלקיים מובחרים. ההתמחות בחו"ל מעניקה לסטודנטים הזדמנות רבת ערך להתחבר לרשת בינלאומית ולהתחבר עם כמה מן השפים המצליחים ביותר באיטליה ובעולם. פרטי התוכנית עבור המטבח המקצועי של המטבח האיטלקי... [-]

קרואטיה Sisak
אוקטובר 2019
אנגלית,אִיטַלְקִית
תכנית מלאה
10 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Culinary Institute Kul IN

קורס אומנות הקולינרי הוא תוכנית הדגל שלנו והוא אידיאלי עבור אלה המתכננים קריירה מקצועית בענף הקולינרי או שוקל שינוי קריירה. במהלך הקורס הזה של חודשיים, התלמידים זוכים להב ... [+]

קורס: אמנות הקולינריה

במסגרת תוכנית זו של חודשיים, המשתתפים יקבלו חינוך רחב ועמוק בתחום הבישול המקצועי והבצק. לוח הזמנים דינמי הקורס מיועד לאנשים המעוניינים לשפר את כישורי הקולינרי שלהם או מי מכוונים את עצמם לקראת קריירה בתחום הגסטרונומיה המקצועית. התוכנית מקבלת גישה מעשית לטכניקת הבישול, עם מעבדות בישול יומיות המשלימות שיעורים, כמו גם מספר סיורים בשטח למרכזי ייצור מזון מקומיים והרצאות אורח מביקור בקפים קרואטיים ובינלאומיים. התלמידים יסופקו עם הידע הבסיסי הנדרש כדי להתחיל לעבוד במקצוע הקולינרי. התלמידים ילמדו על עיבוד מזון תרמי ומכני, זיהוי איכות המרכיבים, תיבול צימוד, עבודת סכין, יצירת תפריטי מסעדה איכותיים, סידור והגשת כלים, תקני בישול מקצועיים, מנות מזון, שימור מזון ותולדות הגסטרונומיה. יחד עם הכישורים המקצועיים כי התלמידים לומדים במהלך תוכנית זו, הם גם יש הזדמנות לפגוש שפים מוצלח עובד גסטרונומיה עכשווית להקים רשת עם אנשי מקצוע בענף. גלה את התשוקה שלך גסטרונומיה דרך רשת הסטודנטים Kul IN . ... [-]

קרואטיה Sisak
אוגוסט 2019
אנגלית,אִיטַלְקִית
תכנית מלאה
2 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Culinary Institute Kul IN

קורס אינטנסיבי זה של חודשיים במאפה וקונדיטוריה מודרניים נועד לתת לתלמידים בסיס איתן וטכניקות מתקדמות לשפים מאפים שאפתניים. גודלי הכיתה הקטנים מאפשרים לתלמידי הטכניון המנו ... [+]

מגוון רחב של מוצרי קונדיטוריה כי עשו את דרכם אל השוק יצר את הצורך ללמוד ממתקים וקינוחים כישות משלהם בתוך האמנות הקולינרית. בהתחשב בכך טכניקות קונדיטוריה קלאסית התפתחו עם הטכנולוגיה המודרנית, כי עכשיו צורות בעולם הגסטרונומיה, זה ענף קולינרי מתוק מציעה חומר לימוד נרחב. בשל הפופולריות הגוברת וביקוש לאנשי מקצוע מיומנים בתחום זה, Culinary Institute Kul IN יצרה תוכנית מאפה מקצועי המודרנית confections.

... [-]
קרואטיה Sisak
אוגוסט 2019
אנגלית,אִיטַלְקִית
תכנית מלאה
2 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Culinary Institute Kul IN

הידעת כי ענב זנפנדל הוא מקורו בקרואטיה? מבחינה היסטורית, קרואטיה יש יחסים ארוכים וקרובים עם יין, הכרמים מלאים זנים ענבים מקומיים, להעשיר את תרבות היין של האזור. תוכנית זו ... [+]

התרבות המודרנית של האוכל היא בלתי מתקבל על הדעת ללא יין ומשקאות אלכוהוליים אחרים שהפכו לחלק בלתי נפרד של גסטרונומיה וחיי היומיום. טיפול נאות ואחסון, ידע על תרבות היין וההיסטוריה שלה, כמו גם איכות המצגת מיומנויות תקשורת נדרשים כל עבודה מקצועית עם יין. יחד עם לימוד הסטנדרטים של יין בון טון, sommeliers חייב לעקוב אחר מגמות חדשות בעסקי כי יין הוא מוצר חי ודורש טעימות מתמשך, שיקול, ומחקר.

תוכנית יין יין של Kul IN משלבת הדרכה תיאורטית על הידיים, כך התלמידים יכולים לקבל תובנה מלאה לעולם היין. התוכנית מיועדת לאלו המועסקים בתיירות, תעשיית קייטרינג, מסעדות ובתי מלון, ייננים, נציגי מכירות, מבקרי יין ואוהבי יין. עם סיום, התלמידים יוכלו לקבוע באופן עצמאי איכות היין, לבחור יינות, זוג יין עם אוכל, ולהלחין תרשים יין.... [-]

קרואטיה Sisak
יולי 2019
אנגלית
תכנית מלאה
50 שעות
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Culinary Institute Kul IN

אם אתה רוצה להבין את התשוקה שלך גסטרונומיה, לפתח מיומנויות מקצועיות באמצעות קורסים מקיפים התמחויות, וניסיון אירופה תוך קבלת הקריירה החלום שלך, תוכנית זו היא בשבילך. בתכני ... [+]

אם אתה רוצה להבין את התשוקה שלך גסטרונומיה , לפתח מיומנויות מקצועיות באמצעות קורסים מקיפים התמחויות, וניסיון אירופה תוך קבלת הקריירה החלום שלך, תוכנית זו היא בשבילך.

בתכנית הקולינארית הבינלאומית החדשה, יוכלו הסטודנטים לקבל את ההזדמנות, לאחר חודשיים של לימוד אמנות קולינארית Kul IN , להמשיך את לימודיהם בבית הספר לניהול עסקים ומלונאות בלוצרן, שוויץ.

כחלק מתוכנית קולינרית בת חודשיים באוניברסיטת Kul IN , התלמידים ילמדו טכניקות קולינריות בסיסיות , יעבדו עם מרכיבים ומזונות שונים, ילמדו לטפל בציוד מקצועי, הכינו ארוחות לה קארט וייצרו תפריטים. במהלך הקורס ירכשו התלמידים את המיומנויות הדרושות כדי לשגשג במטבח המקצועי.... [-]

קרואטיה Sisak
אוגוסט 2019
אנגלית
תכנית מלאה
8 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
כתובת
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, קרואטיה
Website