קרא את התיאור הרשמי

סושי, Shiawase, Sekai

(סושי, אושר, העולם)

אנחנו רוצים ליצור אושר בכל רחבי העולם עם סושי. מטרתנו היא להכשיר מנהיגים של מטבח יפני, כגון סושי, ואת הזכות לחפש את האושר של אנשים על ידי הפצה, פיתוח מעצים את הערך של מטבח יפני בעולם.

מאז הקמתו בשנת 2002, טוקיו סושי אקדמיה כבר למשוך תשומת לב הוא מצד תקשורת מקומית ובינלאומית כבית הספר הראשון להכשיר שפי סושי ביפן היחידה שמלמד סושי שפים מקצועיים באנגלית.

יש לנו יותר מ 4000 בוגרים והם מצאו קריירה חדשה בלמעלה מ -50 מדינות מאז TSA הוקמה 2002.

■ איך כיתה הולכת? <1> אתה יכול לבדוק את חיי בית הספר שלנו ב- YouTube על ידי לחיצה על הקישור למעלה; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> אקדמית טוקיו סושי הוצגה על ידי עולם רויטרס / TRT ב- YouTube לאחרונה. אני חושב תוכנית טלוויזיה 3min זה עוזר לך להבין יותר על בית הספר שלנו! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> אנו מפרסמים תמונה של כיתה יומית בעמוד הפייסבוק שלנו. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ הבוגרים שלנו יש לנו יותר מ 4000 בוגרים והם מצאו קריירה חדשה בלמעלה מ -50 מדינות מאז TSA הוקמה 2002. אחד הבוגר שלנו מיוון נקרא בקרב שפי 100 המובילים בעולם בטכס הפרסים של פסגת עולם השפים הראשונה בנובמבר 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

למה סושי / מטבח יפני?

  1. מטבח יפני והאהובים ביותר בעולם על פי סקר שנערך על ידי משרד החקלאות של יפן, יערנות ודייג, מסעדות יפניות או מסעדות פיוז'ן יפני גדל מספרם דרסטי מכ 24,000 בשנת 2006 ל 55,000 בשנת 2013 ו 89,000 בשנת 2015.
  2. "המטבח יפני," המטבח הזר האהוב ביותר בסקר לגבי מאכלים זרים אהובים, אנשים בסין, הונג קונג, דרום קוריאה, טייוואן, צרפת ואיטליה שנבחרו מטבח יפני כמועדף ביותר שלהם. (2013 יפני ארגון סחר חיצוני)
  3. שפים יפניים שנותרו בארץ למרות הביקוש הגבוה בעולם, שפים יפנים של היום נוטים להישאר בסביבה נוחה של מדינה משלהם וכך שפים יפנים-המטבח הם הרבה צורך בעולם.
  4. מגמה של "דאשי" "umami" "דאשי" ו "umami," מרכיבי היסוד של המטבח היפני, מושכים תשומת לב מכל רחבי העולם. שפים של מסעדות עם שם עולמי לבקר טוקיו ללמוד המטבח היפני.
  5. במקרים מוצלחים של מנות פיוז'ן יפניות / יפניות מסעדות פיוז'ן יפניות, כגון נובו, זומה, ו מורימוטו, הפכו מגמת מזון בעולם.
  6. במקרים מוצלחים של מסעדות סושי אדה בסגנון בעולם בשל ההתפתחות של מערכות ההפצה בעשור האחרון, ניתן היה לא רק עבור מסעדות ברמה גבוהה בטוקיו אבל בכל מקום בעולם מאכלי ים יש מועבר ישירות משוק הדגים צוקיג'י. כפי לקוחות הבחנה להגדיל, high-end אדו בסגנון מסעדות סושי שנחלו הצלחה רבה בהונג קונג, ניו יורק וסינגפור.

למה TOKYO / צוקיג'י?

  1. טוקיו, באזור התחרותי ביותר עבור מסעדות עם האוכלוסייה של מעל 12 מיליון ויותר מ 150,000 מסעדות, טוקיו ידועה כאזור התחרותי ביותר עבור מסעדות בעולם. העיר כוללת לא יפנית, אלא גם סינית, איטלקית, צרפתית ומסעדות תאילנדי ואתה יכול ליהנות ממאכלים איכותיים במחירים החל מ JPY500 (כ. 4 $).
  2. מישלן מודה טוקיו בשנת 2015, 226 מסעדות בטוקיו הרוויחו כוכבים במדריך מישלן. העיר עוזבת את פריז הרחק מאחור, אשר מדורגת שנייה עם 99 מסעדות, ומוכיח שהוא הרוויח מוניטין גבוה בקרב אניני הטעם.
  3. Kappabashi-הרחוב של ספקי מוצרי המסעדה Kappabashi, מפורסם כמו הרחוב של ספקי מוצרי המסעדה, ממוקם כ -30 דקות נסיעה ברכבת מנמל צוקיג'י. הרחוב עמוס בחנויות של סכיני מטבח, ציוד אוכל או מטבח תצוגה מזויף והוא מושך המעורבים עם תעשיית מזון ברחבי העולם. אתה יכול למצוא ציוד במסעדה, כמו גם כלים עבור שפים.
  4. אירועי מזון בקנה מידה גדול טוקיו מארחת אירועים בקנה מידה גדולה הקשורות למזון, כגון Foodex יפן, אשר מתקיימת בכל במרץ כמו התערוכה הגדולה של עסקי המסעדנות באסיה, או צג מאכלי הים הבינלאומי יפן באוגוסט. העיר מאפשרת לך לבנות את רשת בתוך תעשיית מזון.
  5. צאקיג'י צאקיג'י הספר ממוקם במרחק 5 דקות הליכה ברגל מן שוק הדגים צוקיג'י בעל שם עולמי. אתה יכול לבנות את הרשת עם הספקים בשוק החומרים הטובים בעולם.
  6. ארבע עונות כשאנו חווים את האביב, הקיץ, הסתיו והחורף, אתה יכול להרגיש המהות עונתית של מאכלים סושי יפני. זהו הניסיון אתה יכול לקבל רק ביפן.
  7. פעילויות משלך יפן בסוף השבוע ובחגים, תוכל ליהנות מפעילויות משלך, כגון סקי, באמבטית מעיינות חמה, צפיית זיקוקין או דובדבן, שהצטרף צדדי סיר חמים או שתייה יפנית (א פאב בסגנון יפני).

למה TSA?

  1. הישגי רשת קודמים מאז הקמתה של TSA ב 2002, יותר מ 4000 בוגרים מצאו קריירה חדשה בלמעלה מ -50 מדינות. אתה יכול לפגוש שפים המגיעים מכל רחבי העולם במרדף של אותה מטרה ואת להגביה המוטיבציה הרוחנית שלך או למצוא שותפים עסקיים חדשים.
  2. בית ספר היחיד שמלמד מטבח יפני אותנטי באנגלית TSA (אקדמית סושי טוקיו) הוא בית הספר היחיד שבו אתה יכול ללמוד מטבח יפני אותנטי בשפה אנגלית. ישנם בתי ספר אחרים עבור מטבח יפני, אך הם מלמדים ביפנית ודורשים שליטה בשפה של רמת JLPT N-2 (ברמה עסקית).
  3. מדריכים שחקני כדורגל מצטיינים לא תמיד שורד מאמנים מצטיינים. באופן דומה, מדריכי בישול צריכים ניסיון ושכל. בתחום של סושי ומאכלים יפניים, מחייב שפים "לצפות וללמוד," המדריכים הנלהבים שלנו ינצלו ניסיונם הזר ללמד וענו על כל השאלות שלך.
  4. שיעורים מעשיים + משאבים TSA כולל לא רק שיעורים מעשיים באמצעות דגים שונים ומרכיב אלא גם משאבים אנגלים רחבה-נעו על סושי ממטבח יפני. משאבים אלה ייאפשרו לך ללמוד מגוונות, החל מההיסטוריה של סושי ומאכלים יפניים למגמה האחרונה שלהם.
  5. פעילויות אנו מציעים גם פעילויות מחוץ לכיתה, כוללים סיורי שטח צאקיג'י ו Kappabashi, כך שאתה יכול ללמוד מטבח יפני מנקודות מבט שונה.
  6. תמיכה לכל החיים ביפן TSA יתמוך לך את הטוב ביותר של היכולת שלנו לפני ואחרי שאתם מגיעים יפן, כך שתוכל ליהנות מהשהייה בטוקיו; אנחנו נעזור לך עם החיפוש אחר דיור כהכנה לחיים ביפן על ידי מתן פרוטוקול אוריינטציה בטיחות במקרה של רעידות אדמה.
  7. תמיכת קריירה לאחר שתתקדם TSA, אנו נסייע לכם להחליף עבודה או פתיחת עסק.
התוכניות מועברות ב:
  • אנגלית

מוסד לימודים זה גם מציע:

Certificate

Tokyo Sushi Academy

תלמדו איך לעשות דאשי (מניות מרק יפני) כדי טמפורה המפורסם, סשימי, יקיטורי, Tonkatsu, מזונות Izakaya, Okonomiyaki ועוד! ... [+]

4 שבועות WASHOKU (מטבח יפני) קורס תלמדו איך לעשות דאשי (מניות מרק יפני) כדי טמפורה המפורסם, סשימי, יקיטורי, Tonkatsu, מזונות Izakaya, Okonomiyaki ועוד!

3 היתרונות של זה קורס יסודות ויישומים של דאשי ו umami דאשי היא מנייה עשוי מחומרים יפניים כגון Katsuobushi (פתיתי Bonito), Niboshi (סרדינים קטנים מיובשים), אצות ופטריות שיטאקי מיובשות. ידועה גם בשם umami, דאשי היא מושכת תשומת לב מכל רחבי העולם. דאשי הוא יסוד Washoku, כך תוכל ללמוד יסודות ושימושיה: מרכיביו, איך לעשות את זה ואיך להשתמש בו מנות. מגוון רחב של מנות יפניות המטבח היפני כבר בפיתוח ייחודי תחת השפעת תרבויות זרות מהעת העתיקה. אתה יכול ללמוד מגוון רחב של מנות, כולל אוכל מקומי המוגש Izakaya כמו גם טמפורה, סשימי, יקיטורי ו Tonkatsu כי הם פופולריים בחו"ל. כלים וטכניקות בישול Washoku תלמד חמש טכניקות-המשרתים גלם (חיתוך), מבעבע, צלייה, מהביל ו טיגון בשמן עמוק-עם כלי יפני כולל סכין מטבח. טכניקות בישול הפונים חמשת החושים ולהביא את הטעם הטוב של מרכיבים מוערכים מאוד בעולם, כך הם יעזרו לך לפתח קריירה בעתיד שלך. ... [-]
יפן טוקיו
אפריל 2020
אנגלית
תכנית מלאה
4 שבועות
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Tokyo Sushi Academy

תלמד מטיפול סכין יפני כדי הכנת דג נא על סושי, מבסיסי הידע עמוק! הכל על הכנת סושי! ... [+]

4 שבועות סושי קורס תלמד מטיפול סכין יפני כדי הכנת דג נא על סושי, מבסיסי הידע עמוק! הכל על הכנת סושי!

3 היתרונות של זה קורס יסודות לטכניקות מתקדמות ניתן לרכוש מגוון רחב של מיומנויות וידע לגבי הסושי, כולל כיצד להשתמש בסכין מטבח יפני, איך להכין אורז לסושי (שרי), איך לנקות דגים תרופה, איך לעשות Edomae בסגנון סושי, לחמניות או סשימי, וניהול היגיינה מזון. מבחר גדול של פירות ים תלמדו איך להכין סושי עם יותר מ 20 סוגים של פירות ים: לבן, אדום, קטן, בינוני או גדול של דגים, רכיכות, דיונון או תמנון. טונה, סלמון, ילוטייל ושרימפס פופולריים בחו"ל, אך תוכלו גם להתמודד עם דגים בסיסיים סושי בסגנון Edomae, כגון Kohada (שאד קורקבן) או צלופח קונגר. טכניקות מותאמות לכל מרכיב סושי בסגנון Edomae משמר חוכמה עתיקה של שפים בטוקיו (אדו), כגון Kobu-Jime ו Su-Jime (אשפרה עם אצות או חומץ) ו Zuke (השריה עם רוטב סויה). לימוד טכניקות בסיסיות אשר ידגישו את הטעם הטוב של מרכיבים תרחיב את האפשרות של בישול שלך. ... [-]
יפן טוקיו
אפריל 2020
אנגלית
תכנית מלאה
4 שבועות
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Tokyo Sushi Academy

8 שבועות הקורס, המשלב 4 שבועות קורס סושי 4 שבועות מגרש Washoku, הוא הפופולרי ביותר שנבחרו על ידי 70% סטודנטים זרים. ... [+]

סושי 8 שבועות WASHOKU (מטבח יפני) קורס 8 שבועות הקורס, המשלב 4 שבועות קורס סושי 4 שבועות מגרש Washoku, הוא הפופולרי ביותר שנבחרו על ידי 70% סטודנטים זרים. אנחנו מציעים הנחה של 50,000JPY מן המחיר הכולל.

4 שבועות סושי קורס תלמד מטיפול סכין יפני כדי הכנת דג נא על סושי, מבסיסי הידע עמוק! הכל על הכנת סושי!

3 היתרונות של זה קורס יסודות לטכניקות מתקדמות ניתן לרכוש מגוון רחב של מיומנויות וידע לגבי הסושי, כולל כיצד להשתמש בסכין מטבח יפני, איך להכין אורז לסושי (שרי), איך לנקות דגים תרופה, איך לעשות Edomae בסגנון סושי, לחמניות או סשימי, וניהול היגיינה מזון. מבחר גדול של פירות ים תלמדו איך להכין סושי עם יותר מ 20 סוגים של פירות ים: לבן, אדום, קטן, בינוני או גדול של דגים, רכיכות, דיונון או תמנון. טונה, סלמון, ילוטייל ושרימפס פופולריים בחו"ל, אך תוכלו גם להתמודד עם דגים בסיסיים סושי בסגנון Edomae, כגון Kohada (שאד קורקבן) או צלופח קונגר. טכניקות מותאמות לכל מרכיב סושי בסגנון Edomae משמר חוכמה עתיקה של שפים בטוקיו (אדו), כגון Kobu-Jime ו Su-Jime (אשפרה עם אצות או חומץ) ו Zuke (השריה עם רוטב סויה). לימוד טכניקות בסיסיות אשר ידגישו את הטעם הטוב של מרכיבים תרחיב את האפשרות של בישול שלך. ... [-]
יפן טוקיו
אפריל 2020
אנגלית
תכנית מלאה
8 שבועות
קמפוס
למידע נוסף באנגלית

קורס

Tokyo Sushi Academy

לבקשתכם, אנו מציעים גם שיעורים פרטיים למתחילים כדי שפים מקצועיים. שעות של שיעור פרטי נעות בין 3 שעות ביום כדי 2 שבועות. ... [+]

שיעור פרטי עבור מקצוענים לבקשתכם, אנו מציעים גם שיעורים פרטיים למתחילים כדי שפים מקצועיים. שעות של שיעור פרטי נעות בין 3 שעות ביום כדי 2 שבועות.

יסודות CASE 1. סגנון EDOMAE סושי

שעות יום אחד, חריץ של 3 שעות בין 9:00 ו 06:00

תוכן

איך לנקות דגים בגודל בינוני (Ex סוג אחד מן ילוטייל יאנג, סלמון, מקרל סוסים.) - כיצד לגזור דגים - תרגול של סושי ניגירי - טעימות

תשלום

החל מ 40,000JPY (3hours / יום) דמי הדרכה, עלויות מרכיב כלולות אם לא נוכל להזמין מדריך דובר אנגלית, דמי תרגום עשויים להיות מחויבים בנפרד. מס צריך 8% יתווסף מצרכים המשמשים כמובן עשוי להשתנות בהתאם לתנאי רכישה. ... [-]
יפן טוקיו
אפריל 2020
אנגלית
תכנית מלאה
6 - 6 ימים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית