Leiths School of Food and Wine

מבוא

קרא את התיאור הרשמי

הספר של אוכל ויין Leiths בעלת מוניטין בינלאומי כבית ספר בישול מחלקה ראשונה הכשיר שפים טלוויזיה כולל לוריין פסקל, Gizzi ארסקין ומאט Tebutt, שפים בעלת כוכב מישלן מיוצר כולל ג'ו מרסר-נאירן (שסק) ומאט המולד (Chez ברוס), עיתונאיות אוכל ידועה כולל דיאנה הנרי, Xanthe קליי ולולו גריימס ויצרני מזון כגון אלן רוזנטל, הבעלים של תבשיל! וקמילה סטיבנס של עוגות Higgidy.

7 סיבות ללמוד בבית הספר של אוכל ויין Leiths

אני סיבה אחת

הקורסים שלנו מעולם dumbed למטה. כאן ב Leiths יש לנו אמונה חזקה בחשיבות של כישורי בישול מוצקים. אנחנו נעזור לך טכניקות מאסטר תשתמש למשך כל החיים.

השני סיבת השנייה

מצד שני, אנחנו ההפך מחניק. מרחוב מזון כדי מטבח פרואני, אנחנו רף בחוץ, לחקור מגמות מזון חדשות ומשלב אותם בתוך תכנית הקורס שלנו.

III סיבה שלוש

המטבחים שלנו הם העסקים. ליהנות מהחוויה של למידה במטבחים בסגנון מקצועי עם ציוד top-of-the-הטווח, מ מחבתות נחושות Proware כדי בלנדרים מג'ימיקס.

IV סיבה ארבע

החומרים שלנו הם טריים, שמקורו מהורהר את האיכות הטובה ביותר מאוד.

V סיבה חמש

אנחנו מלמדים את האדם. על קורס הדיפלומה שלנו, לא יהיה שף לצעוק בכיתה, תוכל לעקוב תכנית למידה אישית. פילוסופיה זו מרחיבה לשיעורים הנלהבים שלנו, שבו אנחנו לוקחים תענוג לפגוש אנשים ופתרון החידות שלהם!

VI הסיבה שש

המורים שלנו הם נפלאים. אנשים כותבים זה על המשוב שלנו טפסי פעם אחר פעם. בין אם אתם חווים ידע מומחה של נתן Outlaw או התלהבות בלתי מרוסנת של אנג'לה מאליק, תוכלו להתבדר, לערער ותמך.

VII סיבה שבע

אנחנו המכונים הכי הטובים ואתה תמצא הבוגרים שלנו בזכויות המיקום העליונות פני תעשיית המזון. הם לכתוב עבור מגזינים מזון, לתרום בישול מופעים, צוותי במסעדה עופרת להשיק חברות המזון. אנחנו מאוד גאים בהם - והם לעיתים קרובות מציעים הזדמנויות גדולות לתלמידינו.

מיקומים

לונדון

כתובת
Leiths School of Food and Wine Limited 16-20 Wendell Road
W12 9RT לונדון, אַנְגלִיָה, הממלכה המאוחדת
טלפון
undefined