ALMA - The International School of Italian Cuisine

מבוא

קרא את התיאור הרשמי

המרכז המוביל בעולם להכשרה במטבח האיטלקי

ALMA - The International School of Italian Cuisine מתארח בארמון הדוכס המפואר של קולורנו, הממוקם בגן יפה בסגנון איטלקי. בית הספר נמצא במרחק של 10 ק"מ מפארמה (Parma), ליבה של עמק המזון האיטלקי, ומוענק על ידי אונסק"ו כעל העיר היצירתית של גסטרונומיה, שם נמצאת גם EFSA - הרשות האירופאית לבטיחות מזון.
מיקום היסטורי יוצא דופן זה מצויד במתקני ההוראה והבישול האחרונים. הוא משתרע על פני 7000 MQ עם חדר ישיבות וחדר אגורה עם מטבחים, 7 כיתות לימוד, 4 כיתות הדגמה, 2 מעבדות מאפה וחדר 1 sommellerie מאובזר עם מערכת A / V, מרתף יין מהמאה ה -17, , 1 R

אחת הסיבות להצלחה זו היא שיעור התעסוקה הגבוה של בוגרי אלמה. מתוך הנתונים הסטטיסטיים, 90% מהם מוצאים עבודה בתוך 6 חודשים לאחר התעודה שלהם ו- ALMA עוזרת להם לגשת לתעסוקה הודות ל- ALMAlink, פורטל ייעודי www.almalink.it המאפשר למסעדות, מלונות וחברות של תעשיית קייטרינג ליצור קשר עם בוגרי אלמה.

הצעה על הוראה אלמה

שפה: איטלקית

  • קורס מתקדם במטבח האיטלקי
  • קורס מתקדם בפסטרי
  • קורס מתקדם באפייה
  • קורס טכניקות
  • קורס טכניקות פסט
  • מסעדה מסייעת
  • מאסטר סומלייה אלמה-אייס
  • F

שפה אנגלית

  • תוכנית ארוכה: תוכנית בינלאומית של המטבח האיטלקי
  • תוכנית ארוכה: תוכנית בינלאומית של פסטר מודרני
  • תוכנית קצר: טעים של איטליה
  • תוכניות משותפות עם בתי ספר משותפים

רשת בינלאומית עלמה

אלמה יש ייעוד בינלאומי חזק וזו הסיבה מדוע היא פיתחה רשת חזקה של בתי הספר הקולינריים העליון בכל רחבי העולם. בשיתוף עם בתי הספר השותפים לה, אלמה מארגנת קורסי בישול איטלקיים מיוחדים ומכינה שפים זרים כדי להפוך לשגרירי המטבח האיטלקי והמוצרים האיטלקיים בארצם.

אפריקה

1.Prue Leith Chef Academy - סנטוריון, פרטוריה (דרום אפריקה)

אמריקה

2.Mausi Sebes - בואנוס איירס (ארגנטינה)

3.Senac - מרכז אוניברסיטאות - סאו פאולו (ברזיל)

4.Senac - היציאה הלאומית - ריו דה ז'נירו (ברזיל)

5. ג'ורג 'בראון קולג' שף - טורונטו (קנדה)

6.ITHQ - מכון התיירות et d'Hôtellerie du Quebec - מונטריאול (קנדה)

7.Cessa Universidad - מקסיקו סיטי (מקסיקו)

אסיה

8.VTC - המועצה להכשרה מקצועית - הונג קונג (סין)

9.Tourism המכללה של Zhejiang - האנגג'ואו (סין)

10. מכון איימס - בנגלור (הודו)

11.KDU אוניברסיטת קולג '- קואלה לומפור (מלזיה)

12.Il Cuoco - המכון הקולינרי האיטלקי - סיאול (דרום קוריאה)

13.Hungkuang University, טאיצ'ונג (טייוואן)

14.Ecole d'Art Culinaire de Miyagi - סנדאי (יפן)

אירופה

15. קולין דו - סיסק (קרואטיה)

16.Galileo Global Education גרמניה GmbH - מינכן (גרמניה)

17.MSA - האקדמיה לאמנויות בישול - איסטנבול (טורקיה)

18.ALMA, בית הספר הבינלאומי של המטבח האיטלקי - פרמה (איטליה)

19.BIC מקצוען מכללת ליובליאנה - ליובליאנה (סלובניה)

20.Westminster Kingsway College - לונדון (בריטניה)

אלמה שותפים

חלק מהשותפים העיקריים של בית הספר הם פאראמה לשכת המסחר, בעל המניות הגדול, יחד עם Provincia di Parma, אשר קבע את המקום עם טירת קולורנו. שותפים נוספים הם: Unione Industriali ו- Ascom Parma, Cariparma Crédit Agricole, FIPE, מספר קונסורציומים להגנה על מזונות ויינות אופייניים (Parmigiano-Reggiano, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, Prosciutto di Parma, Vini Reggiani, Salumi Tipici Piacentini, Vini DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto Balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confil cooperative Emilia-Romagna, Istituto Nazionale Espresso Italiano, Federalimentare, Assolatte and Federdoc.
אלמה חתמה גם על הסכמי פרוטוקול עם משרד החינוך, האוניברסיטה והמחקר האיטלקי (MIUR) ועם המכון הלאומי האיטלקי לסחר חוץ (ICE). כמו כן היא חתמה על הסכמים ושיתופי פעולה עם SDA Bocconi במילאנו ובאוניברסיטת פרמה. אלמה הוא מוכר על ידי אמיליה Romagna אזור החינוך מערכת ISO 9001-2008 מוסמך.
בשנת 2011 היא חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם EXPO 2015 עבור סדרה של פעילויות חינוך וקידום במהלך EXPO תחת הנושא של "הזנת כדור הארץ - אנרגיה לכל החיים", אשר יהיה כרוך גם הרשת הבינלאומית שלה.

מיקומים

פארמה

Alma S.R.L. Scuola Internazionale Di Cucina Italiana

כתובת
ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana
Piazza Garibaldi, 26
Colorno

43052 פארמה, אמיליה-רומאניה, איטליה
טלפון
+39 0521 525211