יסודות אומנויות שוקולד וקונדיטוריה
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Yssingeaux, צרפת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 months
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 9,190 / per course *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* מחירי נטו.
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תכנית זו מכוונת לחובבים ויזמים, ומרימה את המכסה על הכישורים והטכניקות שהפכו את השוקולטיירים הצרפתיים לקנאת העולם. בעבודה עם שפים ומומחים ידועים, תוכלו ללמוד כיצד ליישם את הטכניקות הבסיסיות ליצירת שוקולד וקונדיטוריה, כמו גם לקבל תובנות ייחודיות לגבי טרנדים ומרכיבי שוקולד חדשים.
עם התיאוריה המיושמת הפרושה לאורך התוכנית, ובנוסף ביקורי חברה ומפגשים המוקדשים לעיצוב וצילום, התוכנית תצייד אתכם במיומנויות הנדרשות לעבודה עם שוקולד ומוצרי טיפוח שונים, כולל קינוחים מבוססי שוקולד, שוקולדים וקונדיטוריות.
אפשרויות עבודה וקריירה:
- יזם
- שוקולטייר וקונדיטוריה
- עיצוב שוקולד וקונדיטוריה
- ייצור שוקולד
משך זמן: חודשיים
מבנה התוכנית:
- טכניקות יסוד שוקולד -3 שבועות
- קונדיטוריה - שבועיים
- מאפה על בסיס שוקולד -1 שבוע
- יצירות מופת אומנותיות - שבועיים
דרישות הקבלה:
לא נדרש תואר קודם או ניסיון קודם
18 שנה מינימום
צרפתית A2
הצריכה הבאה - החל מה- 6 ביולי 2020 - 28 באוגוסט 2020