דיפלומה (מורחבת) בטכנולוגיית מזון
University of Johannesburg
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Johannesburg, דרום אפריקה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
ZAR 43,121 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* הערכת אירוח: 2500 דולר לשנה
מבוא
המטרה המרכזית של הדיפלומה (מורחבת) בטכנולוגיית מזון היא פיתוח בוגרים שיכולים להפגין ידע ומיומנויות ממוקדים בטכנולוגיית מזון. התוכנית, אם כן, מתמקדת באופן מרכזי בהצטיידות בסטודנטים בידע מעמיק ומתמחה בעקרונות הכלליים ובכישורים המעשיים החלים על ענף טכנולוגיות המזון. במסגרת לימודי תעודה, ובשיתוף מוסדות / גופים / ארגונים רלוונטיים במקום העבודה, נחשפים הסטודנטים גם לעולם העבודה הרלוונטי על מנת לצבור ניסיון ביישום הידע הנרכש והמיומנויות המעשיות בהקשר של מקום העבודה. שכר הלימוד וניסיון במקום העבודה מאפשרים לסטודנטים מצליחים לגשת למספר אפשרויות קריירה ותעסוקה הקשורות לניתוח ההתמחות שלהם.
קבלה
תוצאת התוכנית
תלמידים צריכים להיות מסוגלים:
- לזהות, להעריך ולפתור בעיות שגרתיות וגם לא מוכרות באמצעות נהלים/שיטות/טכניקות נכונות.
- עבודה יעילה עם אחרים בצוות.
- ניהול פעילויות למידה מוגדרות היטב וחדשות בתוך סביבת למידה מובנית.
- לנתח, לסנתז ולהעריך מידע, תיאוריות ורעיונות הקשורים לכימיה אנליטית/ביוטכנולוגיה/טכנולוגיית מזון.
- להפגין הבנה של ההיקף והתחומים העיקריים של כימיה אנליטית/ביוטכנולוגיה/טכנולוגיית מזון וכיצד הדיסציפלינה/התחום המתאים מתייחס לתחומים או מערכות אחרות.
- לפקח על הביצועים שלהם ולהעריך אותם על פי הקריטריונים הנתונים.
- להציג ולתקשר מידע בצורה יעילה ומשמעותית תוך שימוש במוסכמות ובפורמטים של שיח מדעי ואקדמי/מקצועי.
- הראה אחריות כלפי הסביבה והבריאות של אחרים על ידי שימוש במדע וטכנולוגיה בהתאם לקודים מקצועיים ו/או אתיים מוכרים.