בישול ביתי נכון - ביניים: רמה 2
Cookery School at Little Portland Street
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
ביניים שלנו - כישורי בישול של בית פרופר הקורס פועל בערב אחד בשבוע במשך שישה שבועות. אם ברצונך גרסה אינטנסיבית יותר של קורס זה, אנו מציעים גם קורס אינטנסיבי ביניים, אשר פועל באופן אינטנסיבי על פני שלושה ימים.
אזורי ריבונו של בישול שנחשבים לעתים קרובות מסובך ולאסוף כמה מתכונים נהדרים לאורך הדרך. בקורס בישול ביניים, תוכל להשיג הבנה טובה באמת וסקירה של כל נושא המכוסה. קח את ההזדמנות כדי לשאול את כל השאלות שתמיד רצינו לשאול ולנסות את הטכניקות חסיני תקלות שלנו בעצמך.
לאחר שניסה את הטכניקות, אתה מקבל לאכול המזון המבושל במהלך השיעור (מספיק לארוחה קלה), מלווה ביין. כמו כן אנו מספקים כרטיסי מתכון לקחת איתך.
מושב 1 - בשר ועופות
למד כיצד לבחור הבשר שלך ושחותך בשר הטוב ביותר שיתאים לסוג מסוים של בישול. אתה תעשה את השדיים בגריל ברווז ברוטב תפוזים טרי, עוף מטוגן גינאה, צלי בקר ופודינג יורקשייר, תבשיל טלה פרובנס טעים, פטה כבד עוף, וגם ללמוד איך spatchcock ועוף בגריל.
מושב 2 - לחם
תוכל ללמוד את טכניקות המפתח הדרושות כדי להפוך את הלחם יפה. ברגע שאתה כבר הוכיח כיצד לערבב, ללוש, לעלות ולהוכיח הבצק שלך, אתה תהיה מסוגל לעשות לחם לבן בסיסי, לחם אסם, chollah מסורתי, לחם קינמון, לחמניות חמות לחצות חריפות, לחם חיטה, מאפינס פירות, פנקייק ולחמניות.
מפגש 3 - דגים ורכיכות
למד כיצד לבחור הדגים הטריים ולהכין אותו לבישול. מצלייה לציד בלתי חוקי, אידוי לטיגון, תוכל להשתלט על השיטות השונות של בישול דגים. בשיעור זה, אתה תעשה תבשיל קלמרי, פולוק עם חמאה שחורה, צדפות mariniere, יחיד אפוי, צדפות griddled עם רוטב מזרחי, סרטנים בגריל עם עוגות סלסה ודגים ירוקות.
מפגש 4 - עוגות
למד את החוקים החשובים ביותר לאפייה עוגה מוצלחת ולרכוש רפרטואר עוגה יפה ומגוון. מחלקה זו כוללת עוגה של שטן מזון, עוגת שוקולד ושקדים, עוגת תפוזים, עוגת ספוג בסיסית, עוגת דבש, עוגת גזר, עוגת פירות ועוגת לימון.
מפגש 5 - רטבים
אתה תעשה מגוון של רטבים, שני מלוחים ומתוקים, שילווה את המתכונים האחרים שלמדתם. אתה תעשה רוטב שוקולד עשיר, קצפת אבקת, קרם אנגלז, רוטב puttanesca, רוטב עגבניות, רוטב בשמל, סלסה הירוקה, פסטו, רוטב ארנייז, הולנדייז רוטב, הפחתת יין אדומה, איולי ומיונז.
מושב 6 - מאפה
בשיעור זה, תוכל להשתלט על הטכניקות הדרושות כדי להיות מסוגל לעשות בצק מושלם. מchoux לפריך, מsucree פטה לנשיפה, אתה תבוא משם עם כל מה שאתה צריך לדעת כדי להפוך את זמן מאפה טעים ושוב. לאחר מכן תוכל להשתמש בבצק שלך כדי להפוך פאי תפוחים, קיש ירקות, מאפי קורניש מסורתיים, גבינת קשיות, Palmiers ופחזני.