ארוחה בזמן
Cookery School at Little Portland Street
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
London, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
משרה חלקית
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
למד ליהנות בישול והפך לטבח בטוח או להרחיב את הרפרטואר שלך. בכל כיתת ארוחה בת שלוש מנות נלמדת עם שפע של ידיים על פרקטיקה. מיומנויות בסיסיות נלמדות וחיזקו כמו שאתה מבשל דרכך כמובן 6 השבוע. הדגש הוא על אוכל טעים, מהיר ופשוט להכנה שלהרשים את החברים והמשפחה שלך!
כמו בכל השיעורים שלנו, הרעיון הוא שיהיה כיף וליהנות מאוכל טוב. האוכל המבושל בכל כיתה מוגש לטעימות, מלווה ביין. כמו כן אנו מספקים כרטיסי מתכון לקחת איתך.
מושב 1
למד מה כלי נהדר לתנור שלך הוא על ידי הפיכת עוף טעים פריך צלוי וירקות שורש צלויים למנה העיקרית. לאחר מכן להמשיך לפתח את הכישורים שלך עם תנור שיעור באפיית לחם - קל כאשר אתה יודע איך! הלחמניות היפות שאתה עושה תלווה סלט ירוק פשוט לבוש עם רוטב תוצרת בית - אתה תהיה לימדת את העקרונות של שליטה רטבים טובים. הקינוח משקף אתוס שלנו עונתיות עם תפוחים אפויים בחורף, אפרסקים או פירות אחרים בקיץ - תמיד מוגשים עם מסקרפונה. זה מושלם להכין בארוחה מראש ואף אחד לא היה יודע שהיית טירון לבשל!
מושב 2
הפוך מרק גזר קרם פנטסטי ולבנות על הידע של הכנת לחם שלך עם זית ורוזמרין פוקצ - כמובן שאתה יכול להשתמש בעיקרון זה כדי לשלוט בכל מיני וריאציות על לחמי פוקצ. למד לאהוב את הגריל בתנור שלך על ידי ביצוע מנה טעימה מאוד חריפה בגריל סרטנים שמוגשת עם אורז מבושל בצורה מושלמת. אנחנו נלמד אותך טריק או שניים לזה - יחד עם סלסה ירוקה - מתחילים לבנות את הרפרטואר של רטבים וסלסות. לסיים את הפגישה עם קרמל מתוק, קרם חלק שבה אתה יכול להרשים את החברים שלך!
מפגש 3
קבל את בלוטות הטעם שלך מירוץ עם חומוס תוצרת בית, סלטי מזרח תיכוני עשירים בטעמים ולחם שטוח - בונה על כישורי אפיית לחמך של שני השיעורים הראשונים. למד כיצד לבשל טג'ין כבש עם cous cous המושלם או אורז 'הפרסי', ואז לאפות שקדים טעימים ולחים ועוגת תפוזים פרח מים לקינוח. לאורך נהיה חיזוק טכניקות ומיומנויות שנלמדו בשיעורים קודמים כדי לבנות אמון המטבח שלך!
מושב 4
שיעור זה מתמקד באוכל ים תיכוני שבו תוכל להתעמק מטבלים עם ירקות חיים, לומד להתאים את הסלט וירקות עונתיים עם מגוון רחב של מטבלים צדדי - גדולים לאירועים רבים. לאחר שרכש את אמון הכנת לחם על לקחי העבר, תוכל ליצור פיצה שלך עם תוספות שונות מושלמת. כמו כן, תוכל ללמוד כיצד גריל על הכיריים שלך על ידי ביצוע צלחת של ירקות בגריל הים תיכוני. ללמוד את האמנות קלה של שמנת ייצור קרח בבית המבוסס על פודינג אמיתי על ידי ביצוע וניל אמיתי קרח מוגש עם רוטב שוקולד עשיר קרם טעים.
מפגש 5
שיעור זה מתחיל על ידי הלמידה כיצד להפוך את הטוסט עם הגבינה הצהובה וולשית המושלמת. אז ללמוד איך לעשות עוגת דגים בציפוי פריך מוגש פירה עם ברוקולי צלוי. במושב זה מסיים על ידי הלימוד להכין עוגה קלאסית ספוג ויקטוריה עם מילוי פודינג לימון - סיום מושלם לארוחה או כחלק מתה של אחר הצהריים.
מושב 6
במושב זה מתמקד בתוספות שונות לפסטה מעגבנייה, דרך puttanesca ובולונז, לסרטן, יהיה לך הרבה מתכונים להוסיף לרפרטואר שלך. כמו כן, תוכל להפוך את מרק פטריות טעים ביותר ולסיים את הפגישה עם עוגת גבינה לימון תוצרת בית - האיפור המושלם בפודינג מראש.
בסופו של קורס זה יהיה לך שישה (או יותר) איפור גדול בארוחות מראש שיהיו הכרוכים בבישול מעט מאוד בזמן הארוחה, נותנים לך שפע של הזדמנויות ליהנות יחד מארוחה טובה עם האורחים שלכם. קבל תאריך ביומן ולהזמין את החברים שלך לארוחת ערב ...
פרטי קורס
07 יום שני, 14, 21, 28 בספטמבר, יום שני 05 ב, 12 באוקטובר - 2015 19:00-09:15 בבית הספר בישול לונדון ליד אוקספורד סירקוס